Tamamdır yüklemeyi bir şekilde yapmışsın hayırlı olsun![]()

açma tusuna bastıgımda ilk titreşim var ama ne yaptıysak bir türlü gerisi gelmiyor..saolsun formda onur ismindeki arkadasta bu konuda çok ugrastı ama sonuc alamadık.baska fikri olan varsa yardımcı olsun lutfen,garantıye verdıgımde garantı dısı kalmasından endıse edıyorum,yardımlarınız ıcın sımdıden tskler..phoenix in son surumde nokia 500 icin bazen hata veriyor demis ben bir alt surumu kullnsam sikinti olurmu
Sorun olmaz kullanabilirsin![]()
)S.a. Kardeş benim telin yazılım sürümü 1506 603 siyah Rm–779 flash olurmu buna

603'ün kodu RM-779 olur![]()
Arkadaşlar nokia 701 e flash attım amma oldumu anlayamadım *#0000# yapınca eski değerlerin aynını gösteriyor değişen birşey olması gerekmez mi flash 4.0 java 2.5 diğerleride işlem yapmadan önceki gibi değerler. Acaba bi problem mi var ?
releases bölümünde en alttaki seçeneği seçtim telefon sıfırlarndı yüklediğim herşey gitmiş telefonun hızı artmış yenilikler var amma doğru yapıp yapmadığından emin değilim ?

*#0000# yaptığında Sürüm: Nokia Belle Feature Pack 2 ise Yazılım Sürümü: 113.010.1506 ise flash başarılı demektir. Flash Sürümü 4.0 Java Sürümü 2.5 bunlar doğru.
hata alıyorum sanırım dosya yok ya da başka bişey diyor
......RM-779_113.010.1506_79u_prd.core.fpsx' is not found. hatası geliyor 2 kere indirdim bu dosyayı ama hala aynı uyarı geliyor?
Refurbish dediğimde bu uyarı geliyor? ne yapmam lazım
options kısmından bu dosyayı delet edip refurbish e bastım starting to recover the phone yazıyor 5 dk dır umarım bişey olmaz![]()
ama eskiden de aynı yazıyordu telefon değişti ama halen anlayabilmiş değilim