Yeni Nesil Nokia 603, 700, 701 ve 808 Pureview Telefonlara Flash Atmak

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Dediğim gibi phoenix yeni sürümü kur ve eskiyi kaldırdıktan sonra tümüyle klasörlerini silki yenisiyle karışmasın:oke:

torQaresma

Üye
yeni sürümün linkini atar mısın daha doğrusu senin güvendiğin birinin çünkü bazıları sıkıntı yaratıyo açılmaya biliyo

- - - Eklendi - - -

bu sayfadaki sürüm kullandığın sürüm mü bunu indireyim başka varsa önereceğin onun linkini rica edebilir miyim

The Equalizer

The Equalizer

Üye
Klavyene sağlık açıklama güzel olmuş.Sorunlu olduğunu düşündüğüm FP2 için anlatımın yardımıyla flash attım ve ilk kez flash atmama rağmen hiç zorlanmadım anlatım gayet açık ve net olmuş teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürümün linkini atar mısın daha doğrusu senin güvendiğin birinin çünkü bazıları sıkıntı yaratıyo açılmaya biliyo

- - - Eklendi - - -

bu sayfadaki sürüm kullandığın sürüm mü bunu indireyim başka varsa önereceğin onun linkini rica edebilir miyim

iyi akşamlar. Öncelikle şunu denemeni istiyorum scan products demeden önce open products de ve telefon marka modelini seç sonra scan products de. USB seçili olmalı tabi pcde telefonunu usb ile görebiliyor olmalı seçtiğin usb numarasında telefon bilgisi görünüyor olmalı. Phoenix güncel sürüm linkinden son sürümü indirip kurabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Klavyene sağlık açıklama güzel olmuş.Sorunlu olduğunu düşündüğüm FP2 için anlatımın yardımıyla flash attım ve ilk kez flash atmama rağmen hiç zorlanmadım anlatım gayet açık ve net olmuş teşekkür ederim.
Uygun bir zamanda anlatımı FP2 üzerinden yaparak konuyu güncellemeyi düşünüyorum yorumunuz için teşekkürler

torQaresma

Üye
arkadaşlar çok teşekkür ederim open product işe yaradı öncelikle herşeyi kaldırdım zgüncel sürümü indirdim yükledim ve bilgisayarı tekrar başlattım programı açtım ve open producttan teli seçtim sonra usb1 rm-779 u seçtim ve yan tarafındaki setting den usb1 seçeneğinin seçili olduğunu gördüm ve scan product diyerek başdım sıkıntı çıkmadı bilgiler görünüyodu ready yazıyodu ve yapılan İşlemleri aynen uygulayarak sonuca ulaştım herkese çok teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve serdar_gs
Forza_BıyıK

Forza_BıyıK

Üye
Öncelikle eline sağlık anlatım harika olmuş.. Hepsini tek tek uyguladım Son ana kadar başarıyla yaptım, ilk kez flsh atmama rağmen sorunsuzdu. Fakat Belle FP2 güncellemesini ben telefonuma bi türlü yükleyemiyorum(Nokia 603 FP1 şuanda).. Nokia Suite denedim, Nokia Software Updater denedim ve en son biraz uğraşmak gereksede bu konudan Flash atmayı denedim ama malesef yüklenmiyor.

Her programda yüklemeye çalıştığımda oluşan sorun şu; Yazılım güncellemesi indiriliyor(sanırım 407 mb civarındaydı) yedekleme yapılıyor
(Nokia Suite'de sadece) yükleme başlatılıyor. Fakat tahminen %20 lik bi bölümde telefon resetleniyor(Nokia Suite'de ve Software Updater'da böyle olabileceği yazılı).. Fakat telefon resetlenince bağlantı kopuyor. Bağlantıyı kesip tekrar bağlamam yazıyor uyguluyorum ve 'Yeniden Başlat' diyorum.. Ve çok hazin bi durum ki benim için, her zaman aynı şey oluyor.. Flash atmaya çalışırkende aynı şey oldu....
Telefonumda bi sıkıntı olabilir mi(Sanmıyorum ama sormakta fayda var) ? Servise mi götürmeliyim ? Ne yapmalıyım ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Öncelikle eline sağlık anlatım harika olmuş.. Hepsini tek tek uyguladım Son ana kadar başarıyla yaptım, ilk kez flsh atmama rağmen sorunsuzdu. Fakat Belle FP2 güncellemesini ben telefonuma bi türlü yükleyemiyorum(Nokia 603 FP1 şuanda).. Nokia Suite denedim, Nokia Software Updater denedim ve en son biraz uğraşmak gereksede bu konudan Flash atmayı denedim ama malesef yüklenmiyor.

Her programda yüklemeye çalıştığımda oluşan sorun şu; Yazılım güncellemesi indiriliyor(sanırım 407 mb civarındaydı) yedekleme yapılıyor
(Nokia Suite'de sadece) yükleme başlatılıyor. Fakat tahminen %20 lik bi bölümde telefon resetleniyor(Nokia Suite'de ve Software Updater'da böyle olabileceği yazılı).. Fakat telefon resetlenince bağlantı kopuyor. Bağlantıyı kesip tekrar bağlamam yazıyor uyguluyorum ve 'Yeniden Başlat' diyorum.. Ve çok hazin bi durum ki benim için, her zaman aynı şey oluyor.. Flash atmaya çalışırkende aynı şey oldu....
Telefonumda bi sıkıntı olabilir mi(Sanmıyorum ama sormakta fayda var) ? Servise mi götürmeliyim ? Ne yapmalıyım ?

Farklı bir pcden denedinizmi ?

torQaresma

Üye
arkadaşlar yeni bir problemim var telefonu flashlamıştım ancak önceki fp1 i hacklemiştim ve bunu hackleyemedim ve nokia firmware editörden fw ye rompatcher ı gömmeyi ve unlimited homescreen yamasını gömmeyi yapıp flashlamak istedim bu işlemi önceki telefonum 5235 sayesinde defalarca yaptığım için bildiğim bir işlemdi ancak yeni flahı atarken işlem henüz yeni başlamışken usb bağlantısı koptu ve yeniden flashlayamıyorum bir yöntemi var mıjafla da denedim olmuyo yardım eder misiniz

- - - Eklendi - - -

[/URL][/IMG] phoenix de problem bu, telefon çok kısa süre bağlı kaldığı içn scan product deyip telefon bilgilerini aktif hale getiremiyorum flash atamıyorum ne yapmalıyım

- - - Eklendi - - -

[/URL][/IMG]
bu da jaf daki problem bunlara bir çözüm yolu bilen var mı acaba

Forza_BıyıK

Forza_BıyıK

Üye

Farklı bir pcden denedinizmi ?

Pc'den değilde Wi-Fi bağlantısı kurup menüde ki Yazılım Güncelleme seçeneğinden yükledim.. Zaten Nokia Suite'den indirilen Güncelleme'nin yarım kaldığı belirtilmişti ve kalan yerden devam ettim...
Yinede Teşekkür ederim İlgilendiğiniz için.

ByZalimAyrilik

Üye
flash attım telefon açılmıyo ne yapıcam ben şimdi :@

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Pc'den değilde Wi-Fi bağlantısı kurup menüde ki Yazılım Güncelleme seçeneğinden yükledim.. Zaten Nokia Suite'den indirilen Güncelleme'nin yarım kaldığı belirtilmişti ve kalan yerden devam ettim...
Yinede Teşekkür ederim İlgilendiğiniz için.
Şimdi Fp2'yi yüklediniz mi yükleyemediniz mi? Ben Fp2'yi Suit ile kurdum flash ile denemedim fakat flash esnasında bağlantıyı kesip tekrar bağlaman istenmemeli. Ölü flashmı (dead flashmı işaretli) atıyorsun? Bilgisayarın telefon yeniden başlarken Usb ile telefonu tanıyor olması gerekiyor bağlantı kopmaması lazım. Telefon resetlenirken windowstan aygıtla bağlantı koptu bağlandı aygıt yazılımı yükleniyor gibi uyarılar alınması lazım sadece.

- - - Eklendi - - -

flash attım telefon açılmıyo ne yapıcam ben şimdi :@
Kardeş flashı nası yaptın ne hata ne eksik yaptında açılmıyor nerden bilelim? Sadece flash attım açılmıyor demekle bu foruma bi daha takılmayacam demekle olmuyor kimse zorlamıyor ya takılma ne gibi sorun aldın yazsan bizde burada olduğumuzda birşeyler yazardık elbet.

pirenuri

pirenuri

Üye
kardeş hata verdi ya :

Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?

HRESULT 0x84210029 (-2078212055)

Firmware: Firmware update finalizing failed. Error 0x841E800B - The storage for data item 'ProductProfile' version '1.1' could not be opened.

telefondada test mode da duruyor ne yapmalıyım acil cevap verirmisin

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Niye hata alıyorsun ki neyi eksik yada yanlış yaptın bunu araştır?

kanires

Üye
yardım edebilirmisiniz, iyi günler daha önce bu tür işlemleri hiç kullanmadım c-701 RM-774 v.113.010.1506 fp2 kullanıyorum
benim tlfn yurtdışında ingilizce ve ürün kodu 059H232 burda ilk sayfada verdiginiz ürün kodlarının içinde benimki bulunmamakta, phonexte farklı bi ürün kodu seçersem ne olur, bu işlem sonunda tlfna türkçe dil eklenirmi cok tşkrler şimdiden cvbınız için..

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Farklı ürün kodu seçme ne olur ne olmaz sen kendi ürün kodun ile flash at

menderes_45

menderes_45

Üye
bunun nokia c6-01 için olanı varmı

hadhanter5534

Üye
nokia c5-03 için olanı varmı peki ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Forumda 1. nesil telefonlar içinde flash anlatımları var. Bu konudanda yararlanarak flash atabilirsiniz. Flash yöntemi aynı sadece telefon kodunuza göre işlemleri uygulayacaksınız.

Forza_BıyıK

Forza_BıyıK

Üye
Şimdi Fp2'yi yüklediniz mi yükleyemediniz mi? Ben Fp2'yi Suit ile kurdum flash ile denemedim fakat flash esnasında bağlantıyı kesip tekrar bağlaman istenmemeli. Ölü flashmı (dead flashmı işaretli) atıyorsun? Bilgisayarın telefon yeniden başlarken Usb ile telefonu tanıyor olması gerekiyor bağlantı kopmaması lazım. Telefon resetlenirken windowstan aygıtla bağlantı koptu bağlandı aygıt yazılımı yükleniyor gibi uyarılar alınması lazım sadece.

Dediğim gibi Wi-fi sayesinde telefondan yükledim.. Şuan FP2 ile kullanıyorum. Pek memnunum diyemem ama yükledik bi kere :)
Flash atarken de Suite'den yüklemeye çalışırkende bağlantıyı kesip tekrar bağlamam gerektiği yazıyordu yaptım ama olmamıştı ya Usb tanımıyordu yada pc.. Ama hallettim bir daha ki sefere de Pc ile filan uğraşmam Direkt Yazılım Güncelle menüsünü kullanarak yüklerim :)
Hiç dikkat etmedim 'Dead Flash mıydı baska birşey mi.. Ama resimli anlatımda anlatılanları olduğu gibi yapmıştım. Hata riski yoktu yani.. Windows'tan uyarı alıyordum evet ama hiç kaale almıyordum :)

Üst Alt