Yeni Nesil Nokia 603, 700, 701 ve 808 Pureview Telefonlara Flash Atmak

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ya fp2den önce flash atmak istemiyorum daha önce attım fakat şu andaa donma sorunu yaşıyorum tek bi sorum olacak Rm-779 için iki tane white dosyası var çok olanı mı yüklemek gerek az olanı mı yani fazladan özellik olarak mı dosyalar yoksa sorun yaratır mı sadece öteki az olanı yüklesek yeter mi ??

Evet artık Fp2 geldi flash atacaksanızda Fp2 dosyalarıyla atın. Navide şuanda Fp2 mevcut programın üst kısmından Clear Local Cahce diyin sonra güncel datalar indirilsin Nokia 603'ü seçtiğinizde sürüm olarak 113.10.1506 seçin sağda black ve white seçeneklerinden size ait olanı seçin son olarak seçili dosyaları indirip kurmanız yeterli seçili olmayanlar diğer ek özellikler lock olanları boşverin zaten seçli olmayanlardan sadece RM-779_M.012.22.emmc.fpsx dosyasınıda eçip indirip çünkü flash atarken phoenix bu dosyayı istiyor.

- - - Eklendi - - -

navi'ye fp2 düşse hemen ordan yüklerizde malesef yok... :(
Programın üst kısmından Clear Local Cache diyin sonra telefon marka model seçin yeni sürümün geldiğini göreceksiniz

gkcll

gkcll

Üye
usta merhaba bu phonexi indiremiyorum flaş atmak istiyorum lutfen yardım edermisin Allah aşkına

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
Merhaba. Ben bu fp2 yi bir türlü yükleyemedim senin yönteminle yapsam olur mu? Telefondaki oyunlarım silinir mi yani ne demek flash?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba. Ben bu fp2 yi bir türlü yükleyemedim senin yönteminle yapsam olur mu? Telefondaki oyunlarım silinir mi yani ne demek flash?

Bilgisayara windows kurmak gibi. Yeterince açıklamış oldum umarım :) Evet oyunlarınız gider flashla, yapabiliyorsanız suit ile yükleyin o zaman birşey silinmeden kurulacaktır :oke:

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
peki kurulunca ne gibi + ları oluyor yeni programlar mı geliyor telefon mu hızlnıyor xp den win7 ye geçilmiş gibi mi oluyor :)

yk181

Üye
Evet artık Fp2 geldi flash atacaksanızda Fp2 dosyalarıyla atın. Navide şuanda Fp2 mevcut programın üst kısmından Clear Local Cahce diyin sonra güncel datalar indirilsin Nokia 603'ü seçtiğinizde sürüm olarak 113.10.1506 seçin sağda black ve white seçeneklerinden size ait olanı seçin son olarak seçili dosyaları indirip kurmanız yeterli seçili olmayanlar diğer ek özellikler lock olanları boşverin zaten seçli olmayanlardan sadece RM-779_M.012.22.emmc.fpsx dosyasınıda eçip indirip çünkü flash atarken phoenix bu dosyayı istiyor.

- - - Eklendi - - -

Programın üst kısmından Clear Local Cache diyin sonra telefon marka model seçin yeni sürümün geldiğini göreceksiniz[/Q

şu an ilk flashımı ATMAYI deniyorum ama fp2 yi bulamadım. CLEAR LOCAL CACHE basıyorum ama çıkmıyor tekrar bi bakabilir misiniz teşekkürler bu arada

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
peki kurulunca ne gibi + ları oluyor yeni programlar mı geliyor telefon mu hızlnıyor xp den win7 ye geçilmiş gibi mi oluyor :)
+ ları ilk flash atıldığında hız artışı olur çünkü telefonda programlarınız oyunlarınız olmayacak kasıcı birşey olmayacak ve bugüne kadarki kurup kaldırdığımız vs çeşitli kalıntı dosyalarda gitmiş olacak. Telefonu ilk aldığınızda veya şu an nokia Fp2 ile birlikte gelen programlar ve oyunlar yüklü olacak. Yani kısacası telefonu bugün almışınız gibi olacak.

- - - Eklendi - - -

şu an ilk flashımı ATMAYI deniyorum ama fp2 yi bulamadım. CLEAR LOCAL CACHE basıyorum ama çıkmıyor tekrar bi bakabilir misiniz teşekkürler bu arada
Şimdi baktım var bende. Programı açın üstten Clear Local Cache diyin biraz bekleyin sonra sol kısımdan telefonunuzu seçin sağ tarafta sürümler çıkar orada 113.10.1506 sürümünü göreceksiniz yine yoksa bir kaç sefer deneyin illaki olması lazım :)

yk181

Üye
+ ları ilk flash atıldığında hız artışı olur çünkü telefonda programlarınız oyunlarınız olmayacak kasıcı birşey olmayacak ve bugüne kadarki kurup kaldırdığımız vs çeşitli kalıntı dosyalarda gitmiş olacak. Telefonu ilk aldığınızda veya şu an nokia Fp2 ile birlikte gelen programlar ve oyunlar yüklü olacak. Yani kısacası telefonu bugün almışınız gibi olacak.

- - - Eklendi - - -

Şimdi baktım var bende. Programı açın üstten Clear Local Cache diyin biraz bekleyin sonra sol kısımdan telefonunuzu seçin sağ tarafta sürümler çıkar orada 113.10.1506 sürümünü göreceksiniz yine yoksa bir kaç sefer deneyin illaki olması lazım :)
çıkmıyor bir türlü.başka yerden indiremez miyim

legend5858

legend5858

Üye
Arkadşta eksik olan dosyayı upload edermisiniz sizde görünüyormuş :) white için

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Arkadşta eksik olan dosyayı upload edermisiniz sizde görünüyormuş :) white için

Tamam biraz bekleyin 603 için siyah ve beyaz Fp2 flash dosyalarını tümü eksiksiz halinde upload edip ilk mesaja ekleyeyim.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Fp2 dosyalarını upload edecektim fakat bugün Nokia Fp2'yi tekrar sunmuş tekrar bakarsanız naviden veya suitten güncellemeyi görürsünüz bu yüzden upload etmiyorum hayırlı günler

legend5858

legend5858

Üye
Tamam biraz bekleyin 603 için siyah ve beyaz Fp2 flash dosyalarını tümü eksiksiz halinde upload edip ilk mesaja ekleyeyim.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Fp2 dosyalarını upload edecektim fakat bugün Nokia Fp2'yi tekrar sunmuş tekrar bakarsanız naviden veya suitten güncellemeyi görürsünüz bu yüzden upload etmiyorum hayırlı günler

Teşekkürler :) güncellmeyi yaptık beğenmedik zaten :) eskiyede dönemiyoruz sanırım :)

kartal076

kartal076

Üye
113.010.1506 (FP2) Sürüme flash attım anlatım için teşekkürler olayı kaptım :) Tekrar :tşk:

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

hasan9537

Üye

- - - Eklendi - - -

Programın üst kısmından Clear Local Cache diyin sonra telefon marka model seçin yeni sürümün geldiğini göreceksiniz

çok teşekkrüler ben dayanamadım fp1 attım snra fp2 güncelleme yaptım gayet iyi durumda hızı :)

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

torQaresma

Üye
arkadslar benim teli görmüyo phoenix scan producttan sonra uyarı geliyo

- - - Eklendi - - -

telefon 603 uyarıyı şuan yazamıyorum mobilden giriyorum scan product tan sonra uyarı penceresi geliyo ve altta telefon bilgileri görünümüyo sıkıntı olur mu ne yapmalıyım bilen varmı acaba

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
arkadslar benim teli görmüyo phoenix scan producttan sonra uyarı geliyo

- - - Eklendi - - -

telefon 603 uyarıyı şuan yazamıyorum mobilden giriyorum scan product tan sonra uyarı penceresi geliyo ve altta telefon bilgileri görünümüyo sıkıntı olur mu ne yapmalıyım bilen varmı acaba

Ovi suit açık olmayacak ayrıca farklı usb ler deneyebilirsiniz.Birde resimdeki gibi usb'nin tanıyıp tanımadığını kontrol edin

torQaresma

Üye
resim de gösterdiklerini harfien yaptım ama işe yaramıyo extra bir şey yapmak gerekiyor mu edit butonuna bastım olmadı jafla da görmüyor

- - - Eklendi - - -

[/URL][/IMG]
EKRANIMDA ÇIKAN SORUN BU. ÖNERİN ÜZERİNE

[/URL][/IMG]
bu resimdeki gibi yaptım sorun düzelmedi nedeni hakkında bir bilginiz var mı

- - - Eklendi - - -

resimleri tekrar yükledim
[/URL]

- - - Eklendi - - -

[/URL][/IMG]

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Resimde göstediğim gibi kurulu olan dizinde products klasörüne gidin.İçerisdde RM-779 klasörü varmı bir bakın eğer var ise ve görmüyorsa siz oluşturun içine yazılım dosyalarını koyun bendede gördüğünüz.Yine aynı hatayı alırsanız phoenix kaldırın yeniden yeni sürümü kurun forumda mevcut.:oke:

torQaresma

Üye
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

phoenix programına sağ tıklayıp dosya konumunu açtım ve içnde olanları resim yardımı ile gösterdim acaba eksik rm dosyası falan mı var yoksa başka birşey mi

Üst Alt