serdar_gs
Üye
kardeş ya fp2den önce flash atmak istemiyorum daha önce attım fakat şu andaa donma sorunu yaşıyorum tek bi sorum olacak Rm-779 için iki tane white dosyası var çok olanı mı yüklemek gerek az olanı mı yani fazladan özellik olarak mı dosyalar yoksa sorun yaratır mı sadece öteki az olanı yüklesek yeter mi ??
Evet artık Fp2 geldi flash atacaksanızda Fp2 dosyalarıyla atın. Navide şuanda Fp2 mevcut programın üst kısmından Clear Local Cahce diyin sonra güncel datalar indirilsin Nokia 603'ü seçtiğinizde sürüm olarak 113.10.1506 seçin sağda black ve white seçeneklerinden size ait olanı seçin son olarak seçili dosyaları indirip kurmanız yeterli seçili olmayanlar diğer ek özellikler lock olanları boşverin zaten seçli olmayanlardan sadece RM-779_M.012.22.emmc.fpsx dosyasınıda eçip indirip çünkü flash atarken phoenix bu dosyayı istiyor.
- - - Eklendi - - -
Programın üst kısmından Clear Local Cache diyin sonra telefon marka model seçin yeni sürümün geldiğini göreceksiniznavi'ye fp2 düşse hemen ordan yüklerizde malesef yok...![]()
Evet oyunlarınız gider flashla, yapabiliyorsanız suit ile yükleyin o zaman birşey silinmeden kurulacaktır