Yeni Nesil Nokia 603, 700, 701 ve 808 Pureview Telefonlara Flash Atmak

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır yüklemeyi bir şekilde yapmışsın hayırlı olsun :)

power_24

Üye
nokia n8 e attım ve malesef telefonum çöktü dahada açılmadı dead flash ta attık ama nafile hiç tık yok tlf da..:( açma tusuna bastıgımda ilk titreşim var ama ne yaptıysak bir türlü gerisi gelmiyor..saolsun formda onur ismindeki arkadasta bu konuda çok ugrastı ama sonuc alamadık.baska fikri olan varsa yardımcı olsun lutfen,garantıye verdıgımde garantı dısı kalmasından endıse edıyorum,yardımlarınız ıcın sımdıden tskler..

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Özellikle bu tip işlerle pek alakası olmayanların denememesi lazım yanlış yada eksik bir adım kalıcı hasarlarada neden olabilir veya şansınız yanınızda değildir flash esnasında elektrik gider vs sıkıntı olur umarım sorununuz hallolur.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Konu FP2 anlatımı ile güncellenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
yunuq58

yunuq58

Üye
phoenix in son surumde nokia 500 icin bazen hata veriyor demis ben bir alt surumu kullnsam sikinti olurmu

yunuq58

yunuq58

Üye

Sorun olmaz kullanabilirsin ;)

tskrlr

nokia 500 başarıyla flash attım. Çok tskr anlatım için zor sayıyodum meger 10 dk lık işmiş ( o da dosyaları indirmekle geçiyo yoksa 2 dk :D )

hackermenxx

hackermenxx

Üye
S.a. Kardeş benim telin yazılım sürümü 1506 603 siyah Rm–779 flash olurmu buna

ismaillim

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]tskkurler[/SIZE][/COLOR]

meczubca

Üye
Arkadaşlar nokia 701 e flash attım amma oldumu anlayamadım *#0000# yapınca eski değerlerin aynını gösteriyor değişen birşey olması gerekmez mi flash 4.0 java 2.5 diğerleride işlem yapmadan önceki gibi değerler. Acaba bi problem mi var ?

releases bölümünde en alttaki seçeneği seçtim telefon sıfırlarndı yüklediğim herşey gitmiş telefonun hızı artmış yenilikler var amma doğru yapıp yapmadığından emin değilim ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar nokia 701 e flash attım amma oldumu anlayamadım *#0000# yapınca eski değerlerin aynını gösteriyor değişen birşey olması gerekmez mi flash 4.0 java 2.5 diğerleride işlem yapmadan önceki gibi değerler. Acaba bi problem mi var ?

releases bölümünde en alttaki seçeneği seçtim telefon sıfırlarndı yüklediğim herşey gitmiş telefonun hızı artmış yenilikler var amma doğru yapıp yapmadığından emin değilim ?

*#0000# yaptığında Sürüm: Nokia Belle Feature Pack 2 ise Yazılım Sürümü: 113.010.1506 ise flash başarılı demektir. Flash Sürümü 4.0 Java Sürümü 2.5 bunlar doğru.

ErSin9006

Üye
hata alıyorum sanırım dosya yok ya da başka bişey diyor

......RM-779_113.010.1506_79u_prd.core.fpsx' is not found. hatası geliyor 2 kere indirdim bu dosyayı ama hala aynı uyarı geliyor?

Refurbish dediğimde bu uyarı geliyor? ne yapmam lazım

options kısmından bu dosyayı delet edip refurbish e bastım starting to recover the phone yazıyor 5 dk dır umarım bişey olmaz :)

nasyek

Üye
Çok teşekkürler uzun zamandır nasıl oluyor merak ediyordum. Oldu...
Ellerine sağlık

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

meczubca

Üye
*#0000# yaptığında Sürüm: Nokia Belle Feature Pack 2 ise Yazılım Sürümü: 113.010.1506 ise flash başarılı demektir. Flash Sürümü 4.0 Java Sürümü 2.5 bunlar doğru.

ama eskiden de aynı yazıyordu telefon değişti ama halen anlayabilmiş değilim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
hata alıyorum sanırım dosya yok ya da başka bişey diyor

......RM-779_113.010.1506_79u_prd.core.fpsx' is not found. hatası geliyor 2 kere indirdim bu dosyayı ama hala aynı uyarı geliyor?

Refurbish dediğimde bu uyarı geliyor? ne yapmam lazım

options kısmından bu dosyayı delet edip refurbish e bastım starting to recover the phone yazıyor 5 dk dır umarım bişey olmaz :)

sonuç nedir acaba

ama eskiden de aynı yazıyordu telefon değişti ama halen anlayabilmiş değilim

eskiden derken konuyu biraz açarsanız yardımcı olmaya çalışırız aynı olan nelerdi

swimmer25

Üye
tsk...

ErSin9006

Üye
sonuç olmadı yüklenmedi flash

Üst Alt