Yeni nesil iPhone'un ekranını yine Samsung üretecek

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Yeni nesil iPhone'un ekranını yine Samsung üretecek


Teknoloji dünyasının önemli üreticilerinden birisi olarak karşımıza çıkan Güney Kore kökenli Samsung firması, ekran üretiminin de en önemli ismi olarak karşımıza çıkıyor. iPhone X'in ekran üretiminde sıkıntılar yaşayan ve stok yetiştiremeyen dev üreticinin yeni nesil iPhone modelinin ekranını bu nedenle üretmeyeceği ve firmanın OLED ekran konusunda sadece Sharp ile LG Display'i tercih edeceği öne sürülmüştü.


Ancak ortaya çıkan raporları ele aldığımızda Samsung firması yeni nesil iPhone'ların ekran üretimini de gerçekleştirecekken, bir daha stok sıkıntısı yaşamamak adına çalışmalarına erkenden başlayacak. Mayıs ayında bu cihazlar için geliştirilen ekranların üretimine başlayacak olan firmanın Mayıs ayı itibariyle üretim hacmini iki katı oranına arttıracağı belirtilirken, böylelikle üretim bandında yaşanan sorunları gidereceği belirtildi.

OLED ekranlar üzerinde yoğunlaşan ve gittikçe profesyonel bir hal almayı başaran Samsung Display için yeni nesil iPhone'lar için üretilecek olan ekranları üretmekte artık çok zorlu olmayacak. İşçi sayısını da Apple'ın talebi doğrultusunda arttıran dev şirket, hem böylelikle Apple'ı stok anlamında hemde kendisini sıkıntıya sokmayacak.

Ortaya çıkan raporlarla ilgili hem Samsung Display hemde Apple firması sessiz kalmayı tercih ederken, firmanın yeni nesil akıllı cep telefonlarıyla ilgili bilgilerin kısa süre içerisinde kamuoyuna sızdırılması bekleniliyor.
 


Üst Alt