Yeni nesil 2gbdan sonra internet hızı

Sponsorlu Bağlantılar

xDünya

Üye
bende merak ettim valla :D

axoyum

Üye
aylık mobilvizyon paketi alırsak 5 tl ye hızlanırmı internetimiz. sonuçta tv yi izleyebilmemiz için 128 den daha fazla hız vermek zorunda değilmi

gscangs

gscangs

Üye
2 gb tan sonra çok düşüyor 5 kb a kadar düşüyor vodafone bundan daha iyi vodafon hiç yoktan 15 altı çok nadir görüyorum ama avea çok kötü

ikizlerclub

ikizlerclub

Üye
Bende ogrenebilirmiyim

mateyunus

Üye
banada pm atabilirmisiniz

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
mesajda atmıştim ama cevap gelmedi pm atabilirmisin tsk.

reoksit

reoksit

Üye
faturalımı asla geçmeyin arkadaşlar mutlaka kazığı uyduruyorlar

phasan

phasan

Üye
Vodafone icinde var mi

targetbad5

Üye
hocam şimdi bende yeni nesil 500 kullanıyorum internet 2gb gecti telefonda yavas hız düştü ama modeme takınca acayip hızlı bi sıkıntı yansırmı faturaya

- - - Eklendi - - -

burdaki hız olayını anlayamadım. normal hattımı modeme takınca bir farklılık olurmu.

tyrex01

Üye
evet doğru arkadaşlar bende pc ye taktım 300 le 400 kbps saniyede indiriyor sıkıntı hiç yok youtubede videolarda takılma yok

fwildtiger

Üye
aynı problem bende de var hız düşmedi müşteri hizmetlerin de aradım paketinize extra bir ücret gelmez internet hızınız sınırsızış dedi ama yine de tırsıyorum faturayı görmeden :)

sonbela

sonbela

Üye
arkadaslar faturadan korkuyorsanız guncel faturanızı sorgulayın ilk sorgulama sadece ucterli ucret aldıgınddan hizmetten guncel borcunu soyler

paradox07

paradox07

Üye
Güncel sorgulamanın 0.99 lira.ama sadece ilki mi bilmiyorum :)

mdacar

Üye
Arkadaşlar çözüm yolunu banada söylerseniz sevinirim.

nevzat009

Üye
arkadaşlar çözüm yolu nedir kota dolsa bile hızı nasıl eskisi gibi olacak yardımcı olurmusunuz

Rehbermars

Üye
Ya bana da pm atabilirmisiniz çözüzumu bulan arkadaslar

.oksijen.

Üye
Yeni cozum yolu bulmak lazim

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
arkadaslar şu çözümü bana pm vs. söyleyecek kimse yokmu yaa... şimdiden teşekkürrrrrrrrrrrrrrr

Üst Alt