Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün yeni Türkiye Haritası çıktı..ilk sayfaya ekledim mor yazılı link..buraya da ekleyeyim linki..270 küsür mb..baya büyük.

keltosman1

Üye
Arkadaşlar bugün yeni Türkiye Haritası çıktı..ilk sayfaya ekledim mor yazılı link..buraya da ekleyeyim linki..270 küsür mb..baya büyük.
selam,

abi bu son 200 küsür MB olan harita .exe uzantılı
öncekiler .map idi ne iş....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
indiriyorum heralde yeni versiyon programda var..deneyip gerekirse yeni konu da açabilirim..

thfsenel

Üye
ndrive hangi versiyonu yeni 3.5.37 mi yoksa 9.3.11 mi ??

zabit_ersin

zabit_ersin

Üye
Nadir Hocam; vermiş olduğunuz dosya içerisinde hem NDrive 10 hemde güncel haritası mevcut. Yeni versiyonu telef. kurdum çalışıyor ancak ******i olmadığı için navigasyon yapmıyor. Yeni haritayı eski versiyonda denedim, uyumsuz diyor.. Bilginize iyi çalışmalar...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet bende denedim dediğin gibi..generatörü bulursam eklerim..

vusalx

Üye
bunun iphone icin olani varmi dostum?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iphone bölümüne bak..

hhdbursa

Üye
slm oncelikle emegine sağlık hocam
ama e 72 de fonksiyon tusuna basılmıo ve bu yuzdende sayılara basılamıo vetelefon aktive edilmio baska yontemi varmı aktive etmenin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
E serisinde hep sorun oluyor,bilmiyorum..

erkanksdmr

Üye
nadir kardeş sorunsuz çalıştı ve ilk seferde 10 dakkada buldu sinyali emeğine sağlık:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

ice_manadana

Üye
oncelikle emeginize saglik. benimm sorunum poi lerle ilgili bana amigo ya gore poiler biraz zayif . benim icin okul poi leri onemli ndrive de ise sadece universiterler bolumu var . kolejler ve devler okullari diye arama yapamiyorum . bu konuda bana bilgi verebilirmisiniz tesekurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maalesef poiler zayıf başka poiler bulunmuyor..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
program wlansız ortamlardada çalışıyor mu acaba.? ovi maps'de de olduğu gibi.?

krbk7860

krbk7860

Üye
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulamalarda yer de konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps yi seçin, böylece gps den navigasyon yaparsınız..

MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
Yükledim 10 numara oldu:D Şu 280 mb lık paketide indiriyorum ama ne işe yarayacak bilmiyorum?! Help me o bakımdan:D

Üst Alt