Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5
Sponsorlu Bağlantılar
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..
ozcanbaba
Üye
slm kardes bir sorunum var benim bende sony satio var instalieren yapdim ama programi actmmi karsima bu yazi geliyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yardim ci olursan sevinirim (
ozzysound
Üye
ya ben bısey sorcam ben programı yaklasık bır haftadır kullanııyorum ama ben hıc bısey anlamdım bundan nedenı ıse programı actıgmda sınyal cekme 1 kademe yukleslıyo ve hep alta kayan bır yazı gecıyor GECERLI BIR GPS SİNYALİ BEKLENIYOR dıye yazıyo ama ve oldugum yer gostermıyor anaca Git kısmına yerlerı yazıyorum harta yuklnıyor dıye bır bayan konusuyo ve yazfıgım yere gıdıyo bır zahmet yardımıcı olurmusunuz. rıca etsem
audio3334
Üye
evet aynı sorunu bende yaşıyorum artık 5800 kullanıcısıyım bu Ndriveri kurdum gayet güzel çalışıyordu ve uyduya saniyeler içinde bağlanıyordu yaklaşık 3 hafta sorunsuz kullandım ama şimdi gps sinyali bekleniyor diyor sürekli ve bağlanmıyor telefomumda garmin de yüklü artık oda bağlanmıyor sizce sorun nedir?
safak19
Üye
eline sağlık çok teşekkürler...
bu program ortalama 4-5 dk arasında sınyalı buluyo sanırım, biraz daha hızlı sınyal bulmasııcın birşey yapabiliyormuyuz. ayrıca program cok güzel herkese tavsıye ederım kullanıslı...
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
daha çabuk yakalaması havaya bağlı..
CONNECTED7
Üye
gerçekten garminin haritasından çok detaylı NADİR hocam radar okuyucuyada boş kalınca bi el atsan çok makbule geçecek
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
bakıyorum inan ama Türkiye için bulamadım hala..
pacemaker
Üye
Teşekkürler. Güzel bir çalışma olmuş
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..
YuZaRSiFTaN
Üye
cok güzel bir program ve iclerinden en cok begendiğim navigasyon ellerine saglık güzel insan
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
işinize yaradıysa ne mutlu bana..
YuZaRSiFTaN
Üye
yaramazmı en cok begendğiğim ve en sık kullandıgım program hattaki kac kişinin teline bu programı yükledim tekrar emegine teşk güzel insan
MegaloManiaX
Üye
Forumda iki sabit başlık var biri v3,5... yani bu. Diğeri 9.5... hangisi en son sürüm? Yüklemişken en son sürümünü yükleyelim ona göre?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
farketmez haritaları aynı..
ozanulu
Üye
Dostum teşekkürler gerçekten güzel bir program ama benim anlamadığım bende kod falan sormadı. bağlantı sordu bende evimdeki wirelles internet ağımı seçtim ve kullanmaya başladım. acaba bir yerde yanlışmı yaptım. yardımcı olursanız sevinirim.