Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

ozcanbaba

Üye
slm kardes bir sorunum var benim bende sony satio var instalieren yapdim ama programi actmmi karsima bu yazi geliyor

yardim ci olursan sevinirim (

ozzysound

ozzysound

Üye
ya ben bısey sorcam ben programı yaklasık bır haftadır kullanııyorum ama ben hıc bısey anlamdım bundan nedenı ıse programı actıgmda sınyal cekme 1 kademe yukleslıyo ve hep alta kayan bır yazı gecıyor GECERLI BIR GPS SİNYALİ BEKLENIYOR dıye yazıyo ama ve oldugum yer gostermıyor anaca Git kısmına yerlerı yazıyorum harta yuklnıyor dıye bır bayan konusuyo ve yazfıgım yere gıdıyo bır zahmet yardımıcı olurmusunuz. rıca etsem

audio3334

Üye
evet aynı sorunu bende yaşıyorum artık 5800 kullanıcısıyım bu Ndriveri kurdum gayet güzel çalışıyordu ve uyduya saniyeler içinde bağlanıyordu yaklaşık 3 hafta sorunsuz kullandım ama şimdi gps sinyali bekleniyor diyor sürekli ve bağlanmıyor telefomumda garmin de yüklü artık oda bağlanmıyor sizce sorun nedir?

safak19

Üye
eline sağlık çok teşekkürler...
bu program ortalama 4-5 dk arasında sınyalı buluyo sanırım, biraz daha hızlı sınyal bulmasııcın birşey yapabiliyormuyuz. ayrıca program cok güzel herkese tavsıye ederım kullanıslı...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
daha çabuk yakalaması havaya bağlı..

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
gerçekten garminin haritasından çok detaylı NADİR hocam radar okuyucuyada boş kalınca bi el atsan çok makbule geçecek

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bakıyorum inan ama Türkiye için bulamadım hala..

pacemaker

Üye
Teşekkürler. Güzel bir çalışma olmuş

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
cok güzel bir program ve iclerinden en cok begendiğim navigasyon ellerine saglık güzel insan :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
işinize yaradıysa ne mutlu bana..

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
yaramazmı en cok begendğiğim ve en sık kullandıgım program hattaki kac kişinin teline bu programı yükledim tekrar emegine teşk güzel insan :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Forumda iki sabit başlık var biri v3,5... yani bu. Diğeri 9.5... hangisi en son sürüm? Yüklemişken en son sürümünü yükleyelim ona göre?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
farketmez haritaları aynı..

ozanulu

ozanulu

Üye
Dostum teşekkürler gerçekten güzel bir program ama benim anlamadığım bende kod falan sormadı. bağlantı sordu bende evimdeki wirelles internet ağımı seçtim ve kullanmaya başladım. acaba bir yerde yanlışmı yaptım. yardımcı olursanız sevinirim.

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

chief

Üye
en son harita Türkiye haritası tarihi ne bunun