Nadir Bey,
Emeğiniz, yardımlarınız ve sabrınız için ne kadar teşekkür edilse azdır. Son 1 haftadır bu blogdaki yazılarınızı okuyorum. Fan clubda 90 küsür, Ndrive da 24 sanırım sayfayı okuyup, sorulan soruları tekrarlamamak için, her şeyi öğrenmeye çalıştım. Sonuçta ilk denememde Ndrive ı yükledim ve telefonumda kurmayı başardım. Gerçekten çok çok çok teşekkürler. Bir tek sorunla karşılaştım onu da başkaları aynı sorunla karşılaşırsa diye paylaşmak isterim. Ndrive ı ilk kurduğumda den seri numarası aldım cihaz id si ve harita kodu aldım ve 4 adet aktivasyon kodu gönderdiler birini ( sanırım sonuncusu idi) girdim ve telefonda ndrive açıldı. Ondan sonra haritaya girmek istediğimde türkiye haritası tekrar lisans isteyince daha önce cihazımı tanıttığım için yeni bir ve cihaz idsi girersem programda hata olabilir mi acaba diye düşünerek daha önce gönderilmiş aktivasyon kodlarını denedim tabii ki olmayınca bende get new yapıp yeni nolar aldım ve ilkindeki aktivasyon kodu ile balkondan

ilk navigasyonumu gerçekleştirdim.
Tekrar teşekkür ederim. Bu arada mesajlarınızın sonundaki flash animasyona (Türk bayrakları) bayıldım.
Bir de program ile ilgili bir soru sorayım, ayarlarda gps sekmesinde gps açık/kapalı ve konumlandırma seçeneğinde üç harf ile kodlanan bişey var. İtiraf etmeliyim ki hayatımda ilk kez bir navigasyon cihazı veya programı kullanıyorum belki bu sizlerin çok iyi bildiği basit bir şeydir ama bre bu nedir ?

)
--------------- Ekleme ---------------
Bir sorum daha var şimdi aklıma geldi
Ben pips nokia sis dosyasını sign ettirip ndrive klasöründeki yerine koydum ve ndrive sis dosyası ile programı kurdum pips nokia ya daha sonra hiç birşey yapmadım. Daha sonra bir hata çıkar mı? Yani onu da telefonda çalıştırmalı mıyım?
Şimdiden tekrar teşekkürler