Nadir
Emekli Yönetici
yapacak birşey yok açık alanda bekleyeceksin...ole yaptım zaten ama bulmadı bomboş açık alanda bile aynı sürekli arıyor diyo
yapacak birşey yok açık alanda bekleyeceksin...ole yaptım zaten ama bulmadı bomboş açık alanda bile aynı sürekli arıyor diyo
nokia pips i güncelle,güncelleme istemezse sorun yok..generate i daha açık nasıl anlatabilirim ki? en açığını anlattım..Kardeş ben yükledim ama pips nokia yı yükleyemedim. Daha yeni sürümü car diyor 1.5 ti sanırım, yükle diyorum hata veriyor yüklenemedi diyor. Sonra programı açıyorum ne istiyor ne başka bişey. Generate yapmayı biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin rica etsem?
kurduğun için sevindim ayrıca açıklamaların için ben teşekkür ederim..@nadir3391 , hocam çok teşekkürler paylaşım ve anlatım için. Adım adım yazılanları takip ettim ve aktiasyon kodunu yazarken kendi yaptığım hatanın ( harita tarihinde en sonuna 06 yazacağım yerde 6 yazmışım ) dışında tek seferde problemsiz yükledim. Şuanda kullanmaya başlamadım ( ev içindeyim ) ancak dışarı çıkınca GPS'e bağlanmaya çalışacağım. Umarım problemsiz kullanabilirim dışarıda da. Bu programın en sevdiğim yanı ( garminle kıyaslayınca ) adres girmedeki pratikliği ve kolaylığı. Bu arada telefon Nokia 5800.
Not : Az önce kurcalarken şunları farkettim, Istanbul/ Beylikdüzüü adres aramada göstermiyor ama haritada gösteriyor. Bir de, klavye qwerty ya da abc olsun dil seçeneği Türkçe iken yabancı karakterler çıkıyor klavyede ( abc ekranında kril alfabeden 2 adet, qwerty'de ise 1 adet harf yabancı. Bir de Türkçe karakter olarak ç ve ş var ama ö-ğ ufak ı yok .
Teşekkürler
iyi günlerde kullan canım..Teşekkürler elleine sağlık.
tabii ki çalışıyor boşuna vermedik..gps ile calisiyormu bu?