nadir bey halen çözebilmiş değilim sorunu yeni versiyon çıktı diye güncellemeye kalktım olmuştu ancak cadde ve sokaklar yerine isimsiz sokak tabiri ile karşılaştım. sonra format ve biçimleme tekrar yükledim yine aynı sonuç kaç gündür uğraşıyorum çözüme ulaşabilmiş değilim yardımınızı bekliyorum
az önce şehir dışına çıktım ana yol sözgelimi D-565 yazardı şimdi I-10 yazıyor yolları gösteriyor ama isim yok diyor nokia satıcısına gittim onlarında cevaben haritadan kaynaklanabileceğini söylediler daha öncesinde güncel harita da yüklü değildi inanın sizin vermiş olduğunuz program sayesinde en ince ayrıntısına kadar gösteriyordu aynı programı tekrar yükledim sonuç bu İSİM YOK ibaresi
Sygic Mobile Maps 10 bu programı yükledim sokak isimleri var ancak görsellik açısında ndrive nin yerini katiyetle tutamaz . yeni versiyon harita beklemem gerek heralde...
ya nadir kardesım senıde rahatsız edıyorum ya ben prgramı kurdum harıtayda yukledım ama gps ten sınya almıyo ancaGecerli bir GPS sinyali beklıyor dıye gecıyo anca ve bırde hakında yazan yerı tıkladıgında harıta ıkonu var onuda tıklıyorum karsıma TUR_BSv214-2009.09 cıkıyor onu karsındna anahtar resımı var o kıtlı duruyo onadamı bır sıkıntı var kardesım ya.
kardeşim açık alanda programı açıp bekleyeceksin..birde uygulamalarda yer var oraya girip konumlama yöntemlerinden tümleşik gps yi seçip diğerlerini kapatacaksın..
ya oldu kardesım cok sagol ya bu nıye ankardan baslıyo ok kendı oldugum yere gelmıyo ok ankradan basladı benım yazdgım yere dogru gelıyoneden olur bu acabafıkrın varmı