calfagri
Üye
-
Konu Sahibi
-
Mouse kullanabildiğimizi bilmiyodum..hayırlı olsun..phoneix telefonun yazılımını serviste yapıldığı gibi sıfırdan kurma felan..buna hiç girme zaten cihazın yeni..ilk olarak uygulamalardan yazılım güncellemesindeki tün güncellemelerini kur..sonra oyunları siteden indir hd olanları güzelce oyununuda oyna..pes 2011,real futbol, spiderman,settlers,angry birds,avatar,hawx ii oyunlar.. program olarak program bölümünden bak siteden işine yarıyan ne varsa kurbu arada maçkolik,kral fm,karspersky programlarında soru yaşayanlar varmış onları kurma istersen..ovi mağazada bi çok program mevcut ordan bulursun bütün programları,oyunları vs..ama ücretliler var onlarıda sitede varsa burdan yüklersin..en önemlisi onun kıymetini bil isteyen çok ama bulan yok açıkçası ne yapmak istediğine bağlı..ne istersen onu yapar n8..hdmı bağlantısı yap,usb tak,mouse,klavye tak,fm transmitter da radyo frekansı ver müziklerini dinle arabada bi çok şey yapabilirsin gece gece aklıma gelenleri yazdım valla..sen ilk önce hoşuna giden uygulama oyun felan yükle aklına takılan kısımları söyle yardımcı oluruz burda..
Arkadaşlar bahsetmeyi unutmuş.burdan indirdiğin çoğu uygulama ve programı kurabilmek için YA sertifika alıcaksın(forumda OPDA diye arat) YA DA telefonuna hackli fw yükleyeceksin. Phoenix adlı program da tam olarak burda devreye giriyor,hackli/orjinal fw'i phoenix ile telefona atıyorsun .Merhaba arkadaşlar Bugün n8 aldım . telefon hastalıgım yoktur rastgele oldu. anında girdim aldım ancak buna bu kadar para verdim bi işe yarasın diye program oyun vs indirmek için sizin sitenize girdim. o kadar çok şey anlatılmışki o kadar çok veri varki hangisini indirecegim hangisini kuracagım bilemedim. o yüzden bu konuyu açmaya karar verdim. bana tavsiyelerde bulunurmusunuz? hangi oyunları indireyim hangi programlar güzel ve kullanışlı. bu n8 kullanım açısından ne gibi özellikleri varbirde bu phoenixle nedir ne işe yarar? bazı arkadaşlar sistemi hacklemek gibi konular açmışlar ne gibi bi yararı var anlayamadım . yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar Bugün n8 aldım . telefon hastalıgım yoktur rastgele oldu. anında girdim aldım ancak buna bu kadar para verdim bi işe yarasın diye program oyun vs indirmek için sizin sitenize girdim. o kadar çok şey anlatılmışki o kadar çok veri varki hangisini indirecegim hangisini kuracagım bilemedim. o yüzden bu konuyu açmaya karar verdim. bana tavsiyelerde bulunurmusunuz? hangi oyunları indireyim hangi programlar güzel ve kullanışlı. bu n8 kullanım açısından ne gibi özellikleri varbirde bu phoenixle nedir ne işe yarar? bazı arkadaşlar sistemi hacklemek gibi konular açmışlar ne gibi bi yararı var anlayamadım . yardımcı olursanız sevinirim.
Mouse kullanabildiğimizi bilmiyodum..
Spb shell kur ilk önce bence en önemlisi bu
Sonra micromaze güzel bir oyun
1 hafta spb kullan sonra kendi arayüzünü kullanmak istemezsin emin ol tabii alışkanlıkları değiştirmek zordurcalfagri kardeş sen o n8 i bana bir kaç haftalığına ver bak ben onunla neler neler yapıyorum
kardeş öncelikle allah hayırlı uğurlu etsin ve banada nasip etsin inşallah
tüm arkadaşların dediği gibi elindeki telefonun kıymatini bil
n8 bu oyuncak değil
ve asla şu sloganı unutma
Asıl Olan Teknoloji Değil,Onunla Ne Yaptığın
Peki Sen Onunla Ne Yapacaksın. Yeni Nokia N8
İşte bu kardeş anladın sanırım
--------------- Ekleme ---------------
kardeş kusura bakma yanlış anlama bu senin fikrin saygı duyarım ama N8'in kendi ara yüzü varken oda kullanılmaz be ayıp vallaha telefona hatta hakaret olur derim ben
ama sadece benim fikrim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?