calfagri
Üye
Yeni N8 aldım ancak afalladım biraz
Merhaba arkadaşlar Bugün n8 aldım . telefon hastalıgım yoktur rastgele oldu. anında girdim aldım ancak buna bu kadar para verdim bi işe yarasın diye program oyun vs indirmek için sizin sitenize girdim. o kadar çok şey anlatılmışki o kadar çok veri varki hangisini indirecegim hangisini kuracagım bilemedim. o yüzden bu konuyu açmaya karar verdim. bana tavsiyelerde bulunurmusunuz? hangi oyunları indireyim hangi programlar güzel ve kullanışlı. bu n8 kullanım açısından ne gibi özellikleri var
birde bu phoenixle nedir ne işe yarar? bazı arkadaşlar sistemi hacklemek gibi konular açmışlar ne gibi bi yararı var anlayamadım . yardımcı olursanız sevinirim.
birde bu phoenixle nedir ne işe yarar? bazı arkadaşlar sistemi hacklemek gibi konular açmışlar ne gibi bi yararı var anlayamadım . yardımcı olursanız sevinirim.

akıllı telefon olduğunu anlıyorsun ne söylesem yazıyor text ahmet deyince mesela mesaj göndereceğin kişiyi ahmet seçmiş oluyorsun sonra mesajını sesli söyle otomatik yazıyor ama şu an sadece ingilizce olsun bu bile güzel yakında çıkar türkçeside teknoloji uçmuş ^^