Yeni N8 aldım ancak afalladım biraz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

calfagri

Üye
    Konu Sahibi
Yeni N8 aldım ancak afalladım biraz
Merhaba arkadaşlar Bugün n8 aldım . telefon hastalıgım yoktur rastgele oldu. anında girdim aldım ancak buna bu kadar para verdim bi işe yarasın diye program oyun vs indirmek için sizin sitenize girdim. o kadar çok şey anlatılmışki o kadar çok veri varki hangisini indirecegim hangisini kuracagım bilemedim. o yüzden bu konuyu açmaya karar verdim. bana tavsiyelerde bulunurmusunuz? hangi oyunları indireyim hangi programlar güzel ve kullanışlı. bu n8 kullanım açısından ne gibi özellikleri var :) birde bu phoenixle nedir ne işe yarar? bazı arkadaşlar sistemi hacklemek gibi konular açmışlar ne gibi bi yararı var anlayamadım . yardımcı olursanız sevinirim.

musty24

Üye
hayırlı olsun..phoneix telefonun yazılımını serviste yapıldığı gibi sıfırdan kurma felan..buna hiç girme zaten cihazın yeni..ilk olarak uygulamalardan yazılım güncellemesindeki tün güncellemelerini kur..sonra oyunları siteden indir hd olanları güzelce oyununuda oyna..pes 2011,real futbol, spiderman,settlers,angry birds,avatar,hawx ii oyunlar.. program olarak program bölümünden bak siteden işine yarıyan ne varsa kur :) bu arada maçkolik,kral fm,karspersky programlarında soru yaşayanlar varmış onları kurma istersen..ovi mağazada bi çok program mevcut ordan bulursun bütün programları,oyunları vs..ama ücretliler var onlarıda sitede varsa burdan yüklersin..en önemlisi onun kıymetini bil isteyen çok ama bulan yok :) açıkçası ne yapmak istediğine bağlı..ne istersen onu yapar n8..hdmı bağlantısı yap,usb tak,mouse,klavye tak,fm transmitter da radyo frekansı ver müziklerini dinle arabada bi çok şey yapabilirsin gece gece aklıma gelenleri yazdım valla..sen ilk önce hoşuna giden uygulama oyun felan yükle aklına takılan kısımları söyle yardımcı oluruz burda..

yavuz22_22

yavuz22_22

Üye
musty kardesime katiliyorum n8 in amacini su sekilde anlatayim sana nereye istersen o yone gidebilen bir telefon :) cok guzel ben ilk ciktiginda almistim gercekten super telefon bazi arkdaslarimiz diyorlar takiliyor donuyor reset atiyor felan filan bende hic boyle seyler olmadi ayrica telefonda 37 uygulama calistirdim takir takir acti hepsini ve hicbirinde sorun yasamadim 37 diyorum cunku acacak uygulama kalmadi :)) kiymetini bil yeter :oke:

ByWorth

ByWorth

Üye
hayırlı olsun..phoneix telefonun yazılımını serviste yapıldığı gibi sıfırdan kurma felan..buna hiç girme zaten cihazın yeni..ilk olarak uygulamalardan yazılım güncellemesindeki tün güncellemelerini kur..sonra oyunları siteden indir hd olanları güzelce oyununuda oyna..pes 2011,real futbol, spiderman,settlers,angry birds,avatar,hawx ii oyunlar.. program olarak program bölümünden bak siteden işine yarıyan ne varsa kur :) bu arada maçkolik,kral fm,karspersky programlarında soru yaşayanlar varmış onları kurma istersen..ovi mağazada bi çok program mevcut ordan bulursun bütün programları,oyunları vs..ama ücretliler var onlarıda sitede varsa burdan yüklersin..en önemlisi onun kıymetini bil isteyen çok ama bulan yok :) açıkçası ne yapmak istediğine bağlı..ne istersen onu yapar n8..hdmı bağlantısı yap,usb tak,mouse,klavye tak,fm transmitter da radyo frekansı ver müziklerini dinle arabada bi çok şey yapabilirsin gece gece aklıma gelenleri yazdım valla..sen ilk önce hoşuna giden uygulama oyun felan yükle aklına takılan kısımları söyle yardımcı oluruz burda..
Mouse kullanabildiğimizi bilmiyodum..

haliloz95

Üye
ilk aldgmda bana da öyle olmuştu alışırsın tavsiyem angry birds(season ve normali), doodle jump , pes 2011, real football, avatar, asphalt5 vs.vs.vs

maktama

maktama

Üye
Merhaba arkadaşlar Bugün n8 aldım . telefon hastalıgım yoktur rastgele oldu. anında girdim aldım ancak buna bu kadar para verdim bi işe yarasın diye program oyun vs indirmek için sizin sitenize girdim. o kadar çok şey anlatılmışki o kadar çok veri varki hangisini indirecegim hangisini kuracagım bilemedim. o yüzden bu konuyu açmaya karar verdim. bana tavsiyelerde bulunurmusunuz? hangi oyunları indireyim hangi programlar güzel ve kullanışlı. bu n8 kullanım açısından ne gibi özellikleri var :) birde bu phoenixle nedir ne işe yarar? bazı arkadaşlar sistemi hacklemek gibi konular açmışlar ne gibi bi yararı var anlayamadım . yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar bahsetmeyi unutmuş.burdan indirdiğin çoğu uygulama ve programı kurabilmek için YA sertifika alıcaksın(forumda OPDA diye arat) YA DA telefonuna hackli fw yükleyeceksin. Phoenix adlı program da tam olarak burda devreye giriyor,hackli/orjinal fw'i phoenix ile telefona atıyorsun .
Sertifika almak için OPDA sitesine imei numaranı veriyorsun, şimdiye kadar sorun çıktığını duymadım ama yine de imei numarasını yabancı bir siteyevermek istemeyenle telefonu hackleme metodunu seçiyorr(ki ben de vermiştim ama hackleme olaylarını öğrendiğimden beri hackleme metodunu kullanıyorum).
1-2 hafta forumda takıl, kurdu olursun bu işlerin:D:D

WebStyle

WebStyle

Üye

Öncelikle yeni chazınız hayırlı olsun. Hocam acaba nereden aldınız öğrenebilir miyim? Bende zaman dan beridir bekliyorum internete geleceği yok.

venusutarit

venusutarit

Üye
Spb shell kur ilk önce bence en önemlisi bu
Sonra micromaze güzel bir oyun

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
angry birds'ü tavsiye ederim pek çok versiyonu var hepsini oyna

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
calfagri kardeş sen o n8 i bana bir kaç haftalığına ver bak ben onunla neler neler yapıyorum :kop:
kardeş öncelikle allah hayırlı uğurlu etsin ve banada nasip etsin inşallah
tüm arkadaşların dediği gibi elindeki telefonun kıymatini bil
n8 bu oyuncak değil
ve asla şu sloganı unutma

Asıl Olan Teknoloji Değil,Onunla Ne Yaptığın
Peki Sen Onunla Ne Yapacaksın. Yeni Nokia N8

İşte bu kardeş anladın sanırım

--------------- Ekleme ---------------

Spb shell kur ilk önce bence en önemlisi bu
Sonra micromaze güzel bir oyun

kardeş kusura bakma yanlış anlama bu senin fikrin saygı duyarım ama N8'in kendi ara yüzü varken oda kullanılmaz be ayıp vallaha telefona hatta hakaret olur derim ben:hmmm
ama sadece benim fikrim...:aman2:

BL@DE02

BL@DE02

Üye
arkadaşlar bugün yeni bir program keşfettim oviden vlingo adında telefona yazacağın yazıyı söylüyorsun o yazıyor :ehe akıllı telefon olduğunu anlıyorsun ne söylesem yazıyor text ahmet deyince mesela mesaj göndereceğin kişiyi ahmet seçmiş oluyorsun sonra mesajını sesli söyle otomatik yazıyor ama şu an sadece ingilizce olsun bu bile güzel yakında çıkar türkçeside teknoloji uçmuş ^^

melgklay

melgklay

Üye
Hayırlı olsun.. Aslında soru sorman yanlış.. Bu sitenin bir farkı var, önce çözümü veriyor sana sonra sorunlarını çözüyor.. Tabi hala kalmışsa :) Telefonu hakkını vererek kullanmak istiyorsan bu s3 bölümünü iyice tara.. Burada buldugun verileri başka biyerde bulman inan bana çok zor.. Reklam değil bu, webde gez biraz anlarsın.. Bi sorunun oluncada destek bölümüne gir.. Mutlaka senden önce birisi daha aynı sorunu yaşamıştır ve ona çözüm bulunmuştur..

calfagri

Üye
    Konu Sahibi
çok sagolun arkadaşlar hepinize teşekkür ederim çok işime yaradı söyledikleriniz :)

venusutarit

venusutarit

Üye
calfagri kardeş sen o n8 i bana bir kaç haftalığına ver bak ben onunla neler neler yapıyorum :kop:
kardeş öncelikle allah hayırlı uğurlu etsin ve banada nasip etsin inşallah
tüm arkadaşların dediği gibi elindeki telefonun kıymatini bil
n8 bu oyuncak değil
ve asla şu sloganı unutma

Asıl Olan Teknoloji Değil,Onunla Ne Yaptığın
Peki Sen Onunla Ne Yapacaksın. Yeni Nokia N8

İşte bu kardeş anladın sanırım

--------------- Ekleme ---------------

kardeş kusura bakma yanlış anlama bu senin fikrin saygı duyarım ama N8'in kendi ara yüzü varken oda kullanılmaz be ayıp vallaha telefona hatta hakaret olur derim ben:hmmm
ama sadece benim fikrim...:aman2:
1 hafta spb kullan sonra kendi arayüzünü kullanmak istemezsin emin ol tabii alışkanlıkları değiştirmek zordur

muratcan1905

Üye
Program hakkında öneri yapmayacağım çünkü herkesin zevki farklıdır özelliklerini okuyarak kendi işine yarayanları indir derim.
Oyunlar konusunda bir kaç önerim var.
UNO HD , Angry birds , angry birds seasons , Doodle jump (dikkat bağımlılık yapar :) ) , the settlers HD , pes 11 , labyrinth 3D , Worms , backbreaker , Hero of sparta , spaceımpact , spiderman , avatar , ıronsight , fruit ninja , micro maze , real footbal , shift , gt racing , asphalt 5 bunları dene derim hepsi çok iyi.
eğer başka arkadaşlarınla multiplayer oynamak gibi bir isteğin varsa Bounce boing battle i dene derim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...