yeni maxicep bir harika dostum (anket var)

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni Tasarım Nasıl?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
çok güzel iyide güzel olduo_Oo_Oo_Oo_O

• Beğen
Tepkiler: Haluk.

-Emre

-Emre

Üye
görünüm çok çok güzel ancak internet hızı düşük ve kotası olanlar hiç düşünülmemiş. okula gidince nasıl giriş yapıcam ben? mobil iğrenç ötesi olmuş. mobile light gelsin yeter.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
m.maxicep.com yerine harika olurdu diğer mobile light ve masaüstü görünüm de durması gerekir di.

• Beğen
Tepkiler: Byhaydar
MrExpert

MrExpert

Üye
:cool:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
:eek:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
binin üstünden beyenim vardı hepsi gitmiş ehüüü ehüü ağlama simlesi de gitmiş ehü ehü hönk :confused:

enterneoll

enterneoll

Üye
Ben begenmedim o yuzden tapatalk kurdum

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Güzel oldu fakat biraz yavaşlamış sanki. Alışması zor :( İnşallah alışırız hemen.

Fatic

Fatic

Üye
Talpatalktan giriyorum hic bi degisklik yok :D

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar;
Smileyler, mesaj editörü panelinin reklendirilmesi, forum ana sayfadaki başlık simgelerinin tekrar yerine eklenmesi, avatar boyutları, rütbe banneri, arka plan rengi vs daha düzenlenecek, yapılacak çok iş var böyle kuru kuruya kalmaz tabiki.
Ozan'ın da belirttiği gibi forum şuanda default tema olarak sadece değiştirildi veri transferi yapıldı, diğer geri kalan işler kısa sürede yapılacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Buğra, Invoke, Byhaydar ve 2 diğerleri
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
benim tapatalkda sorun var tıklıyorum foruma bağlanamadı diyor her seferinde sorun ne acaba bilen varmı

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
benim tapatalkda sorun var tıklıyorum foruma bağlanamadı diyor her seferinde sorun ne acaba bilen varmı
Tapatalk kullanılıyor artık. Dün bende de sıkıntı var di. Düzeldi. Dene istersen

0MG90

0MG90

Üye
Bence güzel duruyor çok sade ama zamanla alışılır.

• Beğen
yunus486

yunus486

Üye
Evet tapatalk düzeldi ve güzel olmuş ama tapatalk kullandığım için çok görme şansım olmadı siteyi

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

[/URL]

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Haluk.
zombaka

zombaka

Üye
çok kötü olmuş en azından ısteyenler eski halini kullansın

enterneoll

enterneoll

Üye
Arkadaşlar i8910 ile girmistim berbatti s3 de tapatalktab cikipta bi siteye bakiyim dedim baya güzel olmuş :cool:

Üst Alt