Yeni Masa Üstü Bilgisayar Sistemim...

Sponsorlu Bağlantılar

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Ben elelam ile yarışmak için sistem toplamam... Benim işimi en üst seviyede çözmesi için sistem toplarım... ;) Ama illa ki seninle yarışmamı istersen sana öyle bir sistem toplarım ki sana sadece tozunu yutmak kalır... ;)

Benim sistemimin toz yutacağını sanmıyorum açıkçası ;)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
CPU soğutucusu listeye eklenmiştir...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Valla güzel sistem ama aradan zaman geçmiş bayağı, benim sistemde toplama olacak neredeyse 4 ekleme yaptım. Yenisini alacağım ama şimdi değil, devrim aşamasında teknoloji, biraz zaman geçsin o zman alırım. Daha karar veremedim, toplamamı , marka mı? :hmmm

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
toplama.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Zamanı gelsin de duruma göre bakacağız, aklımda o var. Toplamaya da pek sıcak bakmıyorum ama fiyatı uygun ve güzel bir sistem alacağım ama bakalım :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Mesela aradığım özellikler.
Ekran kart : 1GB
HDD : 500GB
Ram: 2GB
İşlemci : 3.00 Ghz intel( AMD kesinlikle düşünmüyorum)
Ekran : 19"-20"

Ana kartta sata port : en az 4 adet.

Bunlar temel özellikler. Bunlara verebileceğim maksimum üçret 900TL aslında piyasada var ama bu ürünlerin kalitesi düşük bir çoğunda. Aynı ürün veya buna benzer kalitesi ve özelliği üstün olursa fiyatı 1.150TL ye kadar çıkabilirim. Ama bütün siteleri aradım pek bulamadım. Ama imkansız değil, sürekli takip halindeyim, yakalarsam alacağım. Yoksa Farklı yöntemler arayacağım :)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
toplama pc cok ucuza gelir.Çünkü yeni, belli bir firmanın ürettiği pc ler örneğin casper bunlar hep orjinal yazılım kullanır.İşletim sistemlerine ayriyetten para verirsiniz.Suanki normal pc ler genellikle win7 professional kullanır.Bi işletim sistemi 200 tl den başlar 500 tl ye kadar gider.Cok para değilmi? Ama toplama pc de böyle birşey yok hem istediğin parcalar olur hemde daha güzel performans elde edersin.Pc almak istediğin zaman bi konu ac yardım ederim donanım bilgim iyidir:D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
toplama pc cok ucuza gelir.Çünkü yeni, belli bir firmanın ürettiği pc ler örneğin casper bunlar hep orjinal yazılım kullanır.İşletim sistemlerine ayriyetten para verirsiniz.Suanki normal pc ler genellikle win7 professional kullanır.Bi işletim sistemi 200 tl den başlar 500 tl ye kadar gider.Cok para değilmi? Ama toplama pc de böyle birşey yok hem istediğin parcalar olur hemde daha güzel performans elde edersin.Pc almak istediğin zaman bi konu ac yardım ederim donanım bilgim iyidir:D
işletim sistemi olarak haklısın, ben aldığımda (ikici el aldım) PC de vista starter vardı, onu sildim, şimdi vista ultimate var. Tabi ultimate korsan :ehe . Hatta bazı arkadaşlara da yükledim.
Seçime göre onuda göz önünde bulunduruyorum tabi, bazılarında fretos var, yani işletimsiz.:pro:
Zamanla göreceğiz.

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
4GB Ram niye almadın :hmmm

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesleki bilgilerime dayanarak söylüyorum ki hazır sistem almayın. Varsa imkanınız toplama sistem alın. Bu bellekler kit yani bu belleğin 4GB olanı yok. O yüzden 3GB aldım.

sphynx33

Üye
bu sisteme ala ala dandik everest kasa mı aldınye. o kadar sogutucu neden bi de 12cm fan hdd sogutucusu vs.. gece nasıl duruyorsun o makinanın yanında merak ettim. anakart cok pahalı ona o kadar para verecegime baska seyleri daha iyi alırdım da tercih meselesi. ekran kartı dışında içime sinmedi benim. hayırlı olsun ama.