Yeni Masa Üstü Bilgisayar Sistemim...

Sponsorlu Bağlantılar

sedat_17

sedat_17

Üye
hayırlı olsun pc epey canavar gıbı olmus

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağolasın... :) Süper ya uçuyor makine... (:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ortak güle güle kullan sana da böylesi yakışırdı zaten...Anakart süper , işlemciye söyleyecek sözüm yok zaten...Hayırlı olsun...Sen kesin sistemi açar-açmaz bitdefender ı da yüklemişsindir...RAM kaldı 2 GB...:)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağolasın ortak... Daha iyisi senin olur inşallah... :) Yok ya kurmadaım BitDefender' ı (: NOD32 V4 Kurdum... (: Deli gibi çalışıyor makine (:

Need For Speed Shift
Need For Speed Undercover
Call of Duty 4 - Modern Warfare
Call of Duty - World at War

Deli gibi çalıştırıyor valla (:

Uruloki

Uruloki

Üye
ulaş abi ati karlar için ben core 2 quad diyorum çünkü performansı daha fazla oluyor öyle ama sen bilirsin almışsın sonuçta

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hakan.c

hakan.c

Üye
canavar gibidir bu sisten

Symbiont

Üye
abi ekran kartının oc değerleri çok güzel dx 11 destekli ekran kartı kadar oc yapanı gördüm extreme overclocking de

Ozan

Ozan

Admin
İşlemciyi Core i7 ve hdd yi western digital caviar black x 2 alıp raid0 yapsaydın, ekran kartını da 4890 alsaydın çok daha performanslı olurdu.

Özellikle HDD tavsiyemi yeni sistem alacaklar dikkate alsınlar derim ..

Symbiont

Üye
ozan abi o paraya ancak o kadar oluyor senin sistem daha iyi ama bu grafik yoğunluklu

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
I7' nin fiyatları 536 YTL ile 1.959 YTL fiyatları arasında... I7 düşünmedim değil aslında ama fiyatı çok yüksek geldi... Artık bu sistemi eskitince I9 çıkınca alırız (:

Symbiont

Üye
bende n97 çıkınca n95 alıcaktım hala ucuzlamadı

arslansem

arslansem

Üye
Hayırlı olsun.Canavar gibi valla.En az 5 sene gider bu :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim daha iyisi sizin olur inşallah... :)

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
güzel sistem cidden hayırlı olsun

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağolasın... Daha iyisi sizlerin olsun... :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1. Meseja performans testlerinin ekran görüntülerinide koydum... :)
Yakında OverClock (Hız Aştırımı) testlerimide paylaşırım... ;)

ByAbsn

ByAbsn

Üye
sistem güzel hayırlı olsun ama benim sistemimle yarışacak seviyede değil biraz daha çalışması gerek :D

--------------- Ekleme ---------------

ooooo süper aga makinan
peki bu işlemcili laptop yok demi daha

olmazmı hatta bunun daha iyisi bile var i7 var ancak arkadaşım aldı ve pek memnun değil ısınma sorunu var çok ısnıyor tabi bu durum laptoplarda geçerli kasalarda iyi bir soğutucuyla çözülebilri. :oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sistem güzel hayırlı olsun ama benim sistemimle yarışacak seviyede değil biraz daha çalışması gerek :D

Ben elelam ile yarışmak için sistem toplamam... Benim işimi en üst seviyede çözmesi için sistem toplarım... ;) Ama illa ki seninle yarışmamı istersen sana öyle bir sistem toplarım ki sana sadece tozunu yutmak kalır... ;)