yeni Maps Loader 3.0.28 + yeni Haritalar (türkiye 50mb.) + ovimaps 3.4.17.b7

dayi434

Üye
arkadaşlar ben Oviden harita indirdiğimde Ovis suite ile TEL HAFIZASINA kurdu.. Bende sildim. Bunu hafıza kartına kurabilen var mı? Nasıl oluyr bizimle paylaşabilir mi??
Saygılar

Aynısı e71 model olan telefonumda da oldu ve bütün gün bununla uğraştım lütfen biri cevap yazsın...ayrıca ben teldeki dosyalara girince dosyalar görünmüyor.yani bilgisayarım/e71/hafıza kartı-telefon hafızası çıkıyor fakat dosyaları açtığımda herhangi bir klasör ve dosya yok..nedeni nedir acaba bir süre beklemem mi lazım...

Konu Sahibi
arkadaşlar ovi suite değil PC SUITE ile yapın olacaktır. kolay gelsin

bide bulutut açık olsun diger türlü indirme ypmıyo

Eline sağlık

--------------- Ekleme ---------------

50 MB diyor 96 MB indiriyor onu anlamadım

draw1907

Üye
deneyelim görelim bakalım ama garmin ve ndrive varken bunda kurmak biraz saçmalık olacak sankim

gheddo35

Üye
Ya map loader'dan indirdim türkiyeyi birde türkçe ses tele kaydetti sanırım menüden haritalara giriyorum harita gözükmüyor sebebi nedir.imleci haraket ettirdiğimde bilgileri gösteriyor izmir karşıyaka izmir menemen ama görüntü olarak harita yok ne yapmam lazım 5230 kullanıyorum lütfen yardım

eyvallah sağolasın
benim bir sorum olacak bende n 78 var 3 aylık gps kullanımım sona erdi ovi maptan bunu ücretsiz ve sınırsız kullanımı verebiliyor mu bu program? bu mapsleri nası lyukluyoruz anlatan biri olursa cvp!!!

3.04 'ü kurarken tel hata veriyor. Niyeki. Daha önce birara kurup kaldırmıştım. Telin hafızasını boşaltmak için. Şimdi kuramıyorum.

YA aRkdaslar bu gene calısmıyor bende n97 var navigasyon aRıyor dıyıp duruyor buda tır cıktı ya walla delırcem heee.

sağol kardeşim gps hakknda bilgisi eksik olanlar için güzel konu bravo...

Fakat google mapstaki harita gibi güncel değil. Yollar eski yollar. E rota da haliyle dandik oluyor??? Neden güncel değil? Sitesinden son haritayı indirdim.