(yeni link mobil ve pc ) bolt browser 2.5 facebook dahil bir çok video sitesindeki videoları açıyor

Sponsorlu Bağlantılar

aliselale

Üye
Arkadaşlar,
Ben Bolt 2.5 tam ekran versiyounu yükledim. Youtube, facebook vs videoları açıyor. Video ayarlarından kedi playerinde açsa bile ikikezde hayır diyin ve kaydedip kapatın.
Böyle yaptığınızda videoyu seçtiğinizde play tuşuna bastığınızda bir mesaj çıkıyor o mesaja evet dediğinizde tele indiriyor ve oradan oynatıyor. Bu şekilde hem tam ekran izleyebiliyorsunuz hemde o video idiği için aynı videoyu bir başkasına izletmek veya tekrar izlemek için yeniden nete girmeniz gerekmiyor artı tele indiği için izlerken takılma olmuyor. Samsung un kendi borwserinde de youtube videolarını oynatıyo ama aynı pc deki gibi yükleme ve oynatma şeklide olduğu için izlediğiniz miktar ineni geçince bekliyor
Ama benim bir sorunum çıktı oda ister bolt kendi playerında ister tele indirdiğinde olsun videonun en fazla 1dk.10sn bilemedin 1dk20sn lik bölümünü oynatıyo. Diyelim ki oyutube da 4 dk lık bir videoyu izlemek istediğinizde videonun 1.20 sn bölümü izleniyor. 1.20 de takılma falan değil video o kadar görünüyor.

sinan224

Üye
:yuruolm adamı hasta etmeyin link filan yok orda..:)

drmustafa

Üye
tşk

----------Eklendi @ 10:59:46 ---------- Yazıldı @ 10:58:37 ----------

tşkler

eray1992

Üye
konu versiyonu 2.5 Önizlemedeki versiyon 2.31 :D

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
hata yapmış.

millitan

millitan

Üye
tşk eline sağılık

nedım21

Üye
tskr

emiratesss

Üye
kardeşsssss ben 6600 a bolt indiremedm bu sadece sis uzantılı olan dosyaları açıyor.admin link atar mısın bana ?

hakan_maxicep

hakan_maxicep

Üye
hadi ln

excalybur60

excalybur60

Üye
yukarıdaki jar dosyası sorunsuz yükleniyor

emrah68

Üye
tamam olarak hangi tip telefonlara oluyo herhan gibi bir bilginiz varsa paylaşısanız sevinirim

veybel12

Üye
nerden indiriyoz

cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
eyw. kardeş

(by atmaca)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben çok şey istiyorum biliyorum ama yazmadan duramıyacam tel n73 facebook youtube gibi sitelerde sorunsuzca izliyorum ama mesela bir filim sitesi açtım mı flash player istiyor bunun çözümü varsa varsa paylaşırsanız sevinirim

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
tek çözüm skyfire eğer Avrupa ya da daha prestijli bir ülkedeysen program çalışıyor. Türkiye ye kapalı.

MeDiuM.

Üye
Arkadaşlar bolt ' u indirdim çalıstırdm ama bolt Loading...
diyor kac dakkadır donuyor. Neden olabilir ? kaç kere silip tekrar yükledim yardım edin

muddy54

Üye
eyvallah kardeş

by selçuk usta

Üye
teşekurler

Mr.Eren

Üye
Gerçekten güzel bi uygulama.Emeğinize sağlık arkadaşlar.

maviruya82

Üye
Teşekkürler bende vardı video açılıyor bi sorun yok ama küçük bir ekranda tam ekran nasıl yapacağım yardım ederseniz sevinirim

Üst Alt