Yeni Lider: Yenilmezler: Ultron Çağı!

Sponsorlu Bağlantılar

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Lider: Yenilmezler: Ultron Çağı!
Yenilmezler: Ultron Çağı filmi geçtiğimiz haftasonunun en çok izlenen filmi oldu.


1 - 3 Mayıs Türkiye geneli vizyon verileri belli oldu. Marvel'ın Yenilmezler: Ultron Çağı filmi, Türkiye'de ilk üç günde 470 bin 312 seyirciye ulaşarak 5.959.874TL gişe elde etti. Yapım aynı zamanda hem hasılata hem de kişi sayısına göre tüm zamanların en iyi 2. yabancı film açılışını gerçekleştirirken, yerli filmler de dahil tüm filmler arasında ilk 20'de yer aldı.
İkinci sırada ise beşinci haftasındaki
Hızlı ve Öfkeli 7 var. Film üç günde 86 bin 379 seyirciye ulaşmış. Listenin üçüncü sırasında Karlar Kraliçesi 2 adlı animasyon filmi 55 bin 450 kişi ile yerini alıyor.

Dördüncülüğü başarılı yerli komedi Kocan Kadar Konuş, yedinci haftasında 51 bin 84 kişi ile kutlarken, beşinci sırada bir başka yerli yapım olan Senden Bana Kalan bulunmakta. Altıncı olarak karşımıza çıkan yapım yerli komedi filmiYolunda A.Ş. Çinçin Bağları Hikayesi ve yedinci de yerli korku Ezan filmi.

Listenin sekizinci sırasında ise başka bir yerli komedi, Öğrenci İşleri yerini almış, dokuzuncu sıraya ise ikinci haftasındaki Limonata filmi 16 bin 77 kişi ile yerleşmiş. Onuncu ve son sırada ise animasyon filmi Kuzular Firarda bulunuyor.

Kaynak.:
 


Üst Alt