Yenilmezler: Ultron Çağı Yenilmek Bilmiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
Yenilmezler: Ultron Çağı Yenilmek Bilmiyor!
Yenilmezler: Ultron Çağı filmi ABD'nin ve dünyanın en çok kazanan yapımları arasındaki yerini alıyor.



ABD vizyonu gişe verileri belli oldu. Buna göre Yenilmezler: Ultron Çağı filmi ikinci haftasına yüzde 59.6'lık düşüşle 77.2 milyon dolarlık gişe elde etti. Uluslararası pazarda ise Yenilmezler: Ultron Çağı filmi 65 milyon dolar daha elde ederek 562 milyonu geçti, toplamda 875.3 milyon dolar kazanç elde etti. Üstelik bu veriler filmin henüz Japonya ve Çin gibi önemli ülkelerde gösterime girmediği sürece ait.

Öte yandan fragmanları ile ilgi uyandıran ancak eleştirmenler ve de seyirciler tarafından pek sıcak karşılanamayan Hot Pursuit filmi ise 3 bin 3 salonda toplam 13.3 milyon dolar kazandı.

Alex Garland tarafından yönetilen ve son dönemin en önemli yapımları arasında gösterilen Ex Machina ise yüzde 56'lık bir yükseliş yakaladı. Film 3.5 milyon doları daha kasasına atarak, 2 bin 4 salondan toplam 15.7 milyon dolar kazandı.

Ölümsüz Aşk yüzde 10'lu küçük bir sıçrayışa sahne oldu, 5.6 milyon dolar daha gişe geliri elde ederek küresel çapta 31.5 milyon dolar kazandı.

The D Train ise 1.000 adet sinemada vizyon şansı yakaladı ve toplamda 469 bin dolar gişe elde etti. Yapım ünlü komedyen Jack Black'i başrolünde taşıyor.

 
  • Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387


ensonkral06

ensonkral06

Üye
Vay be paralara bak :) hakkını veriyorlar ama
 
Buraxlive

Buraxlive

Üye
Efsane hızlı ve öfkeli 7 dir.
 


Üst Alt