neden acer tavsiye etmiyorsun ben kullanıyorum güzel sağlamlık açısından kasa açısından abimede aldırdım bence güzel favorilerimde asus ve acer var önceliklesony iyi çok pahalı değmez acer tavsiye etmem asus mantıklı olabilir daha hesaplı birşey düşünüyorsan samsunglarada bakabilirsin hem hesaplı da sayılır.
tabi genelleme yapmak yanlış olur ama bilgisayar okuyorum 2 arkadaşımda var 2'side yeni aldı servislik oldu liseden eski bir arkadaşımlada vatana götürmüştük servise vermeye sorun çıkarıyorlar banamı denk geldi bilmiyorum artık
neden acer tavsiye etmiyorsun ben kullanıyorum güzel sağlamlık açısından kasa açısından abimede aldırdım bence güzel favorilerimde asus ve acer var öncelikle

bende bilgisayar okuyorum web programcılığı
tabi genelleme yapmak yanlış olur ama bilgisayar okuyorum 2 arkadaşımda var 2'side yeni aldı servislik oldu liseden eski bir arkadaşımlada vatana götürmüştük servise vermeye sorun çıkarıyorlar banamı denk geldi bilmiyorum artık![]()

ondan demedim hani arkadaşlarımda var ondan bahsettim illa kötü demiyorum kendi fikrimdi sadece
bende bilgisayar okuyorum web programcılığı![]()

Marka odaklı bakmanızı tavsiye etmem. Bütçenizi söyleyin model önerelim derim![]()
asus-acer-dell bu markalardan şaşma
sony iyi çok pahalı değmez acer tavsiye etmem asus mantıklı olabilir daha hesaplı birşey düşünüyorsan samsunglarada bakabilirsin hem hesaplı da sayılır.
ben samsung aldım ama dell i görünce pişman oldum dell müthiş bayıldım ben valla pişman olmazsın
geçende teknolojix'te baktım önerdiğin asus modeline 1700 civarıydı zam gelmiş şimdi fazla para vermek istemiyorum corei5 almayı istiyorum harddisk'te 500 gb yeter asus tercihlerimde ilk sırada 6gb ram 2gb paylaşımsız ekran kartı olan tavsiye ettiğin asus modeli var mıBütçen 1700 ise bekle biraz daha biriktir derim. Benim bütçem 2000 TL ve 2 notebook arasında kaldım . Bunlara bir bakmanı öneriyorum.Biri DELL diğeri ise ASUS .
Linkler ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bütçeyi zorlayabilirsen biraz bugün vatanda güzel bir cihaz var bende alacağım ondan.
geçende teknolojix'te baktım önerdiğin asus modeline 1700 civarıydı zam gelmiş şimdi fazla para vermek istemiyorum corei5 almayı istiyorum harddisk'te 500 gb yeter asus tercihlerimde ilk sırada 6gb ram 2gb paylaşımsız ekran kartı olan tavsiye ettiğin asus modeli var mı
- - - Eklendi - - -
Fazla para vermek istemiyorum ben şu an alamam ocak'ta alıcam uygun bi kampanya bulursam
Teşekkür ederim tavsiyen için kardeşim ama bu model biraz pahalı geldi sadece pc sitesindenASUS K55VJ SX077D Ci7
3630/8/750/15.6/2GBVGA/DOS baktım 1690 teknolojix'te 1850 civarı ne farkı var anlamadım acaba siteden sipariş ile almak güvenli mi?