yeni laptop

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cellatcevo16

Üye
    Konu Sahibi
yeni laptop
arkadaşlar laptop alacağım hala markasına karar veremedim hp hakkında bilgi verir misiniz kullananlar

R.A.M

R.A.M

Üye
asus-acer-dell bu markalardan şaşma

ANIL

ANIL

Admin
Marka odaklı bakmanızı tavsiye etmem. Bütçenizi söyleyin model önerelim derim :oke:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sony iyi çok pahalı değmez acer tavsiye etmem asus mantıklı olabilir daha hesaplı birşey düşünüyorsan samsunglarada bakabilirsin hem hesaplı da sayılır.

AHKE

AHKE

Üye
lenovo da iyi marka son yıllar da şirkette ve şatışta iyi bir gelişme var

nazlican

Üye
ben samsung aldım ama dell i görünce pişman oldum dell müthiş bayıldım ben valla pişman olmazsın

R.A.M

R.A.M

Üye
sony iyi çok pahalı değmez acer tavsiye etmem asus mantıklı olabilir daha hesaplı birşey düşünüyorsan samsunglarada bakabilirsin hem hesaplı da sayılır.
neden acer tavsiye etmiyorsun ben kullanıyorum güzel sağlamlık açısından kasa açısından abimede aldırdım bence güzel favorilerimde asus ve acer var öncelikle

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

neden acer tavsiye etmiyorsun ben kullanıyorum güzel sağlamlık açısından kasa açısından abimede aldırdım bence güzel favorilerimde asus ve acer var öncelikle
tabi genelleme yapmak yanlış olur ama bilgisayar okuyorum 2 arkadaşımda var 2'side yeni aldı servislik oldu liseden eski bir arkadaşımlada vatana götürmüştük servise vermeye sorun çıkarıyorlar banamı denk geldi bilmiyorum artık :)

R.A.M

R.A.M

Üye

tabi genelleme yapmak yanlış olur ama bilgisayar okuyorum 2 arkadaşımda var 2'side yeni aldı servislik oldu liseden eski bir arkadaşımlada vatana götürmüştük servise vermeye sorun çıkarıyorlar banamı denk geldi bilmiyorum artık :)
bende bilgisayar okuyorum web programcılığı :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

cellatcevo16

Üye
    Konu Sahibi
Marka odaklı bakmanızı tavsiye etmem. Bütçenizi söyleyin model önerelim derim :oke:

En fazla 1700 verebilirim

- - - Eklendi - - -

asus-acer-dell bu markalardan şaşma

Arkadaş yorumun için sağol birde bu yazılımlar hakkında bilgi verseniz ben pek fazla anlamıyorum freedos mesela

- - - Eklendi - - -

Asus'un Asus K55VJ-SX077D Core i7-3630 2.40 Ghz 8 GB
750 GB 2 GB VGA 15.6 Freedos baktım teknolojix'te 1700 civarıydı en son aklıma yazılımı takıldı güzel pc samsung'da Samsung NP-350V5C-S0DTR (W8) baktım bimeks'te yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar samsung'un bu serisi geçende elektroworld'de 1300'dü ya

Jussive_

Üye
Bütçen 1700 ise bekle biraz daha biriktir derim. Benim bütçem 2000 TL ve 2 notebook arasında kaldım . Bunlara bir bakmanı öneriyorum.Biri DELL diğeri ise ASUS .

Linkler ;

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bütçeyi zorlayabilirsen biraz bugün vatanda güzel bir cihaz var bende alacağım ondan.

cellatcevo16

Üye
    Konu Sahibi
Bütçen 1700 ise bekle biraz daha biriktir derim. Benim bütçem 2000 TL ve 2 notebook arasında kaldım . Bunlara bir bakmanı öneriyorum.Biri DELL diğeri ise ASUS .

Linkler ;

geçende teknolojix'te baktım önerdiğin asus modeline 1700 civarıydı zam gelmiş şimdi fazla para vermek istemiyorum corei5 almayı istiyorum harddisk'te 500 gb yeter asus tercihlerimde ilk sırada 6gb ram 2gb paylaşımsız ekran kartı olan tavsiye ettiğin asus modeli var mı

- - - Eklendi - - -

Bütçeyi zorlayabilirsen biraz bugün vatanda güzel bir cihaz var bende alacağım ondan.

Fazla para vermek istemiyorum ben şu an alamam ocak'ta alıcam uygun bi kampanya bulursam

Jussive_

Üye
geçende teknolojix'te baktım önerdiğin asus modeline 1700 civarıydı zam gelmiş şimdi fazla para vermek istemiyorum corei5 almayı istiyorum harddisk'te 500 gb yeter asus tercihlerimde ilk sırada 6gb ram 2gb paylaşımsız ekran kartı olan tavsiye ettiğin asus modeli var mı

- - - Eklendi - - -

Fazla para vermek istemiyorum ben şu an alamam ocak'ta alıcam uygun bi kampanya bulursam

cellatcevo16

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkür ederim tavsiyen için kardeşim ama bu model biraz pahalı geldi sadece pc sitesindenASUS K55VJ SX077D Ci7
3630/8/750/15.6/2GBVGA/DOS baktım 1690 teknolojix'te 1850 civarı ne farkı var anlamadım acaba siteden sipariş ile almak güvenli mi?

mrt-06

mrt-06

Üye
casper

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Teşekkür ederim tavsiyen için kardeşim ama bu model biraz pahalı geldi sadece pc sitesindenASUS K55VJ SX077D Ci7
3630/8/750/15.6/2GBVGA/DOS baktım 1690 teknolojix'te 1850 civarı ne farkı var anlamadım acaba siteden sipariş ile almak güvenli mi?

biri işletim sistemi ile geliyor diğeri freedos aralarındaki fark bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt