Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni LAPTOP aldım. Hangi programları yüklememi önerirsiniz ?
ilk açılışta otomatik açılacağı için açılış süresini uzatır. Ama msconfig'ten başlangıçta çalışmasına izin vermezde pc açıldıktan sonra açarsan başka olur.
ilk açılışta otomatik açılacağı için açılış süresini uzatır. Ama msconfig'ten başlangıçta çalışmasına izin vermezde pc açıldıktan sonra açarsan başka olur.
daha önce bir yerde görmüştüm. biraz daha süslü püslü batarya göstergesi vardı.. onu bulamadım birtürlü. evet gösteriyor ama bu çok sade.. dediğin programları yükledim. ama bir sorum olacak iki driwer için hata veriyor. yani üzerinde soru işareti var. netten de bulamıyor o driverler ne işe yarıyor acaba ?
driver scanner programları sayesinde bulup yükleyebilirsin
bak bu benim masaüstüm belki biraz yardımcı olur
burdaki programların tümünü tavsiye ederim virüs programını yüklemeseniz de olur ben onu genelde kapalı tutuyorum haftada 1 tarama yaptırıyorum o zaman açıyorum
burdaki programların tümünü tavsiye ederim virüs programını yüklemeseniz de olur ben onu genelde kapalı tutuyorum haftada 1 tarama yaptırıyorum o zaman açıyorum
ne gibi sade programlar solda duruyor ve widget yok diye mi ? programların solda durması öyle alıştığımdan ve arkaya düzgün bir wallpaper koyabilmek istememden kaynaklanıyor widget'lar olarakta gerekli hiçbir widget göremiyorum
ne gibi sade programlar solda duruyor ve widget yok diye mi ? programların solda durması öyle alıştığımdan ve arkaya düzgün bir wallpaper koyabilmek istememden kaynaklanıyor widget'lar olarakta gerekli hiçbir widget göremiyorum
evet widget yok diye sade dedim benim bilgisayara nazaran gerçekten sade. ama program bende o kadar yok. seninkilere bakarak bir kaç tane kurayım bakalım
Hay aklınla bin yaşa antivitüs adı üstünde virüse karşı bir engeldir
kaspersky gibi bi programi kullanip kapali tutmak biraz guldurucu
antivirüs programları hiç bir zaman virüs silmez ha karantinaya alip sildi gosterir hatta pcde bulamazsin ama yinede silinmez sadece virüse karsi guvenlik alir
Galiba sen ***** le filan ugrasinca kapatiyosun ama yinede isin bitince ac
Bende Kaspersky kullaniyorum gercekten cok guzel bi antivirus programi
Uhops
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
en alttaki tık olmayan programları kaldırmam pcnın açılışında 32 sabıye etkı etti. (win7)