Yeni LAPTOP aldım. Hangi programları yüklememi önerirsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yeni LAPTOP aldım. Hangi programları yüklememi önerirsiniz ?
Mesela batarya göstergesi ile ilgili en güzel program hangisi ?

Hava durumunu gösteren masaüsta araçlar ?

gibi...

Uhops

Uhops

Üye
Bataryayı en altta gösteriyor zaten, pilot-gemici falan değilsen hava durumuna gerek yok bence boşuna laptobu doldurma driverleri yükle yeter. Lazım oldukça yüklersin diğer programları. Ek olarak winrar, office , ıdm, deomon tools falan yeter heralde.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bataryayı en altta gösteriyor zaten, pilot-gemici falan değilsen hava durumuna gerek yok bence boşuna laptobu doldurma driverleri yükle yeter. Lazım oldukça yüklersin diğer programları. Ek olarak winrar, office , ıdm, deomon tools falan yeter heralde.

daha önce bir yerde görmüştüm. biraz daha süslü püslü batarya göstergesi vardı.. onu bulamadım birtürlü. evet gösteriyor ama bu çok sade.. dediğin programları yükledim. ama bir sorum olacak iki driwer için hata veriyor. yani üzerinde soru işareti var. netten de bulamıyor o driverler ne işe yarıyor acaba ?

bahsettiğim şey şu ;

Uhops

Uhops

Üye
Pcı busude sm bsunde ne olduğunu bilmiyorum :D zaten çok önemli bişey olsaydı adı diğer aygıtlar olmazdı :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Driver bulucu herhangi bir program ile tarat o bulur ordan yüklersin zaten. Onun dışında

Office 2013
winrar
advanced sistem care
defraggler
eset smat security 6
daemon tools
aimp3

başlangıçta bunları yükle.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Driver bulucu herhangi bir program ile tarat o bulur ordan yüklersin zaten. Onun dışında

Office 2013
winrar
advanced sistem care
defraggler
eset smat security 6
daemon tools
aimp3

başlangıçta bunları yükle.

teşekkür ederim. ben avast ı yükledim. bir aylık deneme suresi var. sizce eset mi daha etkili yoksa avast mı ?

ayrıca driver bulucusu bulamıyor bir türlü...

Akıncı

Akıncı

Üye
avg
winrar
office 2007
....

Uhops

Uhops

Üye

teşekkür ederim. ben avast ı yükledim. bir aylık deneme suresi var. sizce eset mi daha etkili yoksa avast mı ?

ayrıca driver bulucusu bulamıyor bir türlü...

driver bulucusu yanlış hatırlamıyorsam drivermax idi.

Uhops

Uhops

Üye
Sor bakayım :)

Uhops

Uhops

Üye
Benim eski pcde driveri normal yüklemişti. Oto güncelleme falan yapmıştı. Bıdaha dene yada drıverın adını öğren googleden indir

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

tiikerien

Üye
Driver genius işe yarar

Daemon tools a gerek yok win 8 ise iso dosyalarını açabiliyor.

Son olarak hoparlörün ses azlığından şikayetçiysen srs audio sandbox fulll olanı yükle.

• Beğen
AHKE

AHKE

Üye
avast a kayıt ol e posta ile 1 sene kullanma hakkı veriyor. şu siteyede bk istersen virus proların analizleri

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Driver genius işe yarar

Daemon tools a gerek yok win 8 ise iso dosyalarını açabiliyor.

Son olarak hoparlörün ses azlığından şikayetçiysen srs audio sandbox fulll olanı yükle.

öneriler için teşekkürler kardeşim... malesef wp7 bilgisayyarım... sesi fena değil ama dediğin programı yükleyeyim bakalım değişme olacak mı

- - - Eklendi - - -

avast a kayıt ol e posta ile 1 sene kullanma hakkı veriyor. şu siteyede bk istersen virus proların analizleri

bunu bilmiyordum.. bir öğreneyim neyin nesiymiş.. teşekkürler :)

Invoke

Invoke

Üye
Invoke

Invoke

Üye

bu dediklerim zaten ufak boyutlu şeyler. yine de o kadar yorarlar mı ?

Açılışta masaüstüne gelecek şeyler değiller mi gereksizler bence. 20snye açılan pcn zamanla 40-50snye açılır.

Üst Alt