Yeni Kurulan Gruba Vokalist Ve Gitarist Aranıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Kurulan Gruba Vokalist Ve Gitarist Aranıyor...
ankarada yeni kurulan bir gruba duman ve direct-t grubunun şarkılarını söyleyebilecek elemanlar aranıyor.
vokalist ve gitarist aranıor.bilen duyan tanıdığı olan varsa bana ulaşsın
geleceği olan bir grup

cvp bekliorm ....
gknky

cagataybas

Üye
baterist istersen ben varım baba. vokalde yaparım ama cokda iyi sayılmam. bu arada ingilizce sarkı listemde iyidiR(linkin park, 3 doors down, metallica vs.) :D

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
ankaradamısın kardeş??

cagataybas

Üye
sayılırım. ankarada 2 yıl yasaadım ama doyamadım. istenirse gelebilrim. sorun olmaz. kalacak yer sorun degil. git-gel'de yapabilirim. adana'dayım ama aksaray'da okuyorum. atı ustu 3 saat. derslerde agır degil... :) tabiki karar sizin ;)

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
ben bi konişiyim elemanlarla...

olmassa bi hafta sonu gelirsin bi stüdyo yaparsınız... yaş kaç???

ben bu grupta deilim kardeş ben dj im :D

cagataybas

Üye
yaş 22 baba sen bi konus gelirim yaa ankara'ya hem tanısmıs oluruz. takılırz :) begenmesselerde canları saolsun hiç olmassa yeni arkadaslarım olur ;)

solmaz_1994

Üye
baba aksarayda demiştin bende aksarydayım gitaristim,elektro gitarcımız var iki tane daha gitarcımız var baterist lazımdı bize eklesene şunu [email protected]

heroleo007

Üye
ben vokalistlik yapabilirim ankara da oturuyorum [email protected] eklerseniz beni facebook ta da bulabilirsiniz emre sevimli

merdimert

Üye
arkadaşlar meraba bende yenı uye oldum kendim klavye calıyorum yabancı müzik söyluyorum ancak yanıma bı tane gitarcı arıyorum grup kurmak ıstıyorum ankaradayım parcaları oturup tek tek cıkartıcak amatör ruhlu birini arıyorum grubu kurduktan sonra antalya gibi yerlerde çalışma fırsatlarımızda olcak bilgilerinize

slowrock

Üye
babacım eğer ilgilenir isen ben katılabilrm sana bende bi kaç yerde verdim ilan grup larda solist arayn fln var mı dye eğer ilgilenrsen msn mi ekle knşlm [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

tabi burdan da cvp atabilrsn şimdiden teşkkürler.

sedat_e

Üye
gitarist arayan? samsundan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt