yeni Kulaklık Alacağım Sizce Bu Nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-efşan

-efşan

Üye
zaten dr dre tasarladığı için ünlü ve ilk seçim oluyor dr dre gibi justin bieber de tasarladı kulaklık kalite bakımından özellik bakımından aynılar o zaman oda bir tercih olmalı :) david guetta 2 klibinde taktı diye ünlü oldu dr dre beats
Ünü olduğu için tercihime giremez. Ün ile alakalı değil yani benim görüşüm.

otostopçu

otostopçu

Üye

şekil olarak pek hoşuma gitmedi purity bir de ben telefondan dinlemicem bu purity sadece telefondan dinlemek için mi yapılmış?

- - - Eklendi - - -

beats'in acayip bir karizması var bir de kaliteli gibi ama bilmiyorum belki daha iyisini bulabilirim :hmmm

yok yahu kulaklığın altında aux girişi var kablo bağlanabiliyor 3.5mm giriş desteği olan tüm aletlerle çalışıyor ayriyetten 3 bluetooth cihaz bağlanımınada izin veriyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
peki akg kulaklıklar nasıl oluyo onları da merak ediyorum :)

- - - Eklendi - - -

yok yahu kulaklığın altında aux girişi var kablo bağlanabiliyor 3.5mm giriş desteği olan tüm aletlerle çalışıyor ayriyetten 3 bluetooth cihaz bağlanımınada izin veriyor
Türkiye'ye geldi mi peki hiçbir yerde görmedim de o kulaklığı

otostopçu

otostopçu

Üye
daha gelmediler kulaklıkta en iyi marka boss tur paran yetiyorsa bir tane boss kulaklık al daha başka kulaklık kullanmak istemezsin :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
daha gelmediler kulaklıkta en iyi marka boss tur paran yetiyorsa bir tane boss kulaklık al daha başka kulaklık kullanmak istemezsin :oke:

yok abi en fazla 600 tl verebilirim kulaklığa ne kadar oluyo bu boss kulaklıklar?

otostopçu

otostopçu

Üye
o civarlar araştır bulursun 600 e 550 ye ama pişman olmazsın :)

lolaman

lolaman

Üye
Sana önerim bu kulaklık

mahmut4545

mahmut4545

Üye
:oha: 600 tl kulaklığa verilir mi yav git al bir milyoncudan 1 tlye :ehe ben 600 tlye kulaklık dükkanı kurarım.

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
:oha: 600 tl kulaklığa verilir mi yav git al bir milyoncudan 1 tlye :ehe ben 600 tlye kulaklık dükkanı kurarım.

degil mi ama ? :D tamam herkesin bi zevki vardir tartisilmaz ama bi kulaklik icin 600 komik :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

ebn çok müzik dinleyen biriyim kaliteli birşey olsun istiyorum uzun süre kullanayım :)

- - - Eklendi - - -

Sana önerim bu kulaklık

bu pahalı yaa :( bunu düşünüyodum aslında en başında ama internetten almayacağım pahalı gelir bana

Süleyman

Süleyman

Üye
Ben şahsen fazla müzik dinlemediğim için bir kulaklığa bırak 600 tl li 10 tl bile vermem :D gerek yok çünkü. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt