Bence Sennheiser'dan şaşmayın, hem çok pahalı değil hemde gayet kaliteli ses veriyor.
bu beats süper gibi ama deneyemedim 
tamam iyi güzelde yaz aylarındayız alsanda pek dinleyemezsin yakar![]()
hem daha 200 tl kadar bir nakit eksiğim var bunu almak için 
bi kulaklığa o kadar para vermezdim
yok hemen almayacağım zaten araştırıyorum da bunu buldum hoşuma gitti fikirlerinizi alayım dedimhem daha 200 tl kadar bir nakit eksiğim var bunu almak için
![]()
ya bul şöyle 50 70 tl bişeybi kulaklığa o kadar para vermezdimya bul şöyle 50 70 tl bişey
şöyle iyi birşey alayım ki uzun süre gitsin istiyorum beats'in karizması da çok ilgi çekiyo
bir de ben 16 yaşındayım şimdi gitsem d&r'a oradakiler nakit kabul eder mi o kadar parayı merak ediyorum 
paranı alsınlarda her turlü kabul ederler
philips shl1700/10 var yani şu
ama bunda bazı sorunlar var mesela uzun süre dinleyemiyosun kulağını acıtıyo insanınşöyle iyi birşey alayım ki uzun süre gitsin istiyorum beats'in karizması da çok ilgi çekiyo
bir de ben 16 yaşındayım şimdi gitsem d&r'a oradakiler nakit kabul eder mi o kadar parayı merak ediyorum
![]()

paranı alsınlarda her turlü kabul ederler![]()
hatta o kadar nakit görünce hemen ben vazgeçmiyim diye aceleylekulaklığı verip gönderirler beni 
aynen
di mi ya doğruhatta o kadar nakit görünce hemen ben vazgeçmiyim diye aceleylekulaklığı verip gönderirler beni
![]()

vaay güzelmiş bu tahminen kaç lira olur?arkadaşım sony mdr zx600 var çok şık ve kaliteli fiyatı da o kadar pahalı değil bende onu alacağım da bekliyorum mavi rengin tr stoklarına girmesini kısmetse 25 haziran gbi elimde olur...
ben sony mağazasından 100 tl ye alacağım ama normalde fiyatı 130-150 arasında değişiyor
satıcı tanıdık o yüzden![]()

kardeşim beatslere o kadar para yazık bence. zaten o kadar pahalı olmasının sebebi popüler olması ve her ünlüde bulunması ha kaliteye gelirsek tamam harika ancak onun değerinde bir çok kulaklık var bence o kadar para verme ona git daha uygun bi kulaklık ve sansa clip felan al daha mantıklı bence.yinede işine karışmak gibi olmasın...
düşüneyim ben 
Dr Dre tercihim olurdu.
david guetta 2 klibinde taktı diye ünlü oldu dr dre beatsbeats bence fazla abartılıyor nokia wh-930 bildiğimiz adı ile purity hd yi öneririm sana zaten onuda monster cable yaptı. Ben 2 sinide dinledim seslerini biliyorum . Purity hd yi öneririm sana
Dr Dre tercihim olurdu.