Sağol.Güle güle kullanDikkat et de bir yerin incinmesin
![]()
1-2 hafta içinde de kolluk ve dizlik alıcam zaten. 
Elbette.Düzgün kullanabiliyo musun?Hayırlı olsun.
Sağol.Profesyoneller kadar mı? Mesela havaya döndürerek kaldırıp tekrar sürebilir misin?Elbette.Sağol.

Ben o kadar iyi değilim.Profesyoneller kadar mı? Mesela havaya döndürerek kaldırıp tekrar sürebilir misin?![]()
Onları abim yapabiliyor. Bende yapmaya çalışıyorum. 
demem o ki kırtasiyeden 10 -15 tl lik kütük leri almayın 
Önce kırtasiyeden alacaktım. Sonra onların sorunlu olduğunu öğrenince almamıştım.Hayılı olsun ben 2-3 sene önce gaza gelip pro kaykay videoları falan izledim internetten sonra bi tane kaykay alcaktım 35 tl ye internetten kapıda ödeme yok diye almadık sonra kırtasiyeden 15 tl ye aldım heralde hiç süremedin evde üstüne oturup falan kayıyıodum sonra bi lastiği çıktı 1 sene önce kışın biraz kar yağınca lastiklerini yakıp 9 yaşımdaki kuzenime verdim snow board tahtası gibi olmuştu mahallenin en yüksek yokuşuna çıkardım kuzenime hiç kaymadı tahtademem o ki kırtasiyeden 10 -15 tl lik kütük leri almayın
![]()
Bende 90 tl ye bunu aldım. 
Sağol.hayirli olsun
Sağol.Hayırlı olsun.
Amin.Allah kayarken eskitsin![]()

Amin.Allah kaza bela vermesin.![]()

Sağol.hayılrı olsun![]()

ayrıca bi sorun olursa bana mesaj yoluyla ulaşabilirsin yardımcı olabilirimBenim kaykay düzgün. O yönden sorun yok.Güle güle kullan fakat bu tahtayı uzun süre kullanamazsın
zımparası ve concave denen tahta kesim açıları bulunmamakta sana tavsiyem 200 küsür tlyi gözden çıkarıp düzgün bir complete kaykay alman hem daha çabuk öğrenirsin hem daha uzun süreli kullanabilirsin
ayrıca bi sorun olursa bana mesaj yoluyla ulaşabilirsin yardımcı olabilirim