Yeni Kaykay Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Kaykay Aldım
Uzun bir zaman sonra yeni kaykay aldım. Hemde yarı-pro. :D

• Beğen
Tepkiler: heathrow, KinG CrazY ve -Empat-

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Güle güle kullan :) Dikkat et de bir yerin incinmesin :D

0MG90

0MG90

Üye
Düzgün kullanabiliyo musun? :D Hayırlı olsun.

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Hayılı olsun ben 2-3 sene önce gaza gelip pro kaykay videoları falan izledim internetten sonra bi tane kaykay alcaktım 35 tl ye internetten kapıda ödeme yok diye almadık sonra kırtasiyeden 15 tl ye aldım heralde hiç süremedin evde üstüne oturup falan kayıyıodum sonra bi lastiği çıktı 1 sene önce kışın biraz kar yağınca lastiklerini yakıp 9 yaşımdaki kuzenime verdim snow board tahtası gibi olmuştu mahallenin en yüksek yokuşuna çıkardım kuzenime hiç kaymadı tahta :D demem o ki kırtasiyeden 10 -15 tl lik kütük leri almayın :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Mücteba

Mücteba

Üye
hayirli olsun

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Hayılı olsun ben 2-3 sene önce gaza gelip pro kaykay videoları falan izledim internetten sonra bi tane kaykay alcaktım 35 tl ye internetten kapıda ödeme yok diye almadık sonra kırtasiyeden 15 tl ye aldım heralde hiç süremedin evde üstüne oturup falan kayıyıodum sonra bi lastiği çıktı 1 sene önce kışın biraz kar yağınca lastiklerini yakıp 9 yaşımdaki kuzenime verdim snow board tahtası gibi olmuştu mahallenin en yüksek yokuşuna çıkardım kuzenime hiç kaymadı tahta :D demem o ki kırtasiyeden 10 -15 tl lik kütük leri almayın :D
Önce kırtasiyeden alacaktım. Sonra onların sorunlu olduğunu öğrenince almamıştım. :D Bende 90 tl ye bunu aldım. :D

Sağol.

heathrow

heathrow

Üye
Hayırlı olsun.

No Name Dev

No Name Dev

Üye
Allah kayarken eskitsin :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Allah kaza bela vermesin. :)

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
hayılrı olsun :)

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Güle güle kullan fakat bu tahtayı uzun süre kullanamazsın :(
zımparası ve concave denen tahta kesim açıları bulunmamakta sana tavsiyem 200 küsür tlyi gözden çıkarıp düzgün bir complete kaykay alman hem daha çabuk öğrenirsin hem daha uzun süreli kullanabilirsin
:gul:ayrıca bi sorun olursa bana mesaj yoluyla ulaşabilirsin yardımcı olabilirim

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullan fakat bu tahtayı uzun süre kullanamazsın :(
zımparası ve concave denen tahta kesim açıları bulunmamakta sana tavsiyem 200 küsür tlyi gözden çıkarıp düzgün bir complete kaykay alman hem daha çabuk öğrenirsin hem daha uzun süreli kullanabilirsin
:gul:ayrıca bi sorun olursa bana mesaj yoluyla ulaşabilirsin yardımcı olabilirim
Benim kaykay düzgün. O yönden sorun yok. ;)

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
Takipçi Satın Al

Üst Alt