Yeni Kaydırılabilir Menü N97, 5800

Sponsorlu Bağlantılar

selim6186

selim6186

Üye
bende uğraştım ama olmadı.kusurluk bişey yok herşey için teşekkürler.....:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın İnşallah başka arkadaşlar kurar..

darkarts

darkarts

Üye
güzel program nadir sağol.

selim6186

selim6186

Üye
hafıza kartını çıkartıp kurdum şu anda program çalışıyor....

--------------- Ekleme ---------------

hafıza kartını taktığımda çıkıp tekrar açmaya çalıştığımda hata veryor,hafıza kartında problem var heralde neyse sildim uygulamayı ben kulllanamıycam bu uygulamayı

_ARDA_

_ARDA_

Üye
Sorunsuz çalışıyor kardeşim emegine saglıkk ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın arkadaşlar..

memoli79

memoli79

Üye
paylaşım için teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolun iyi günlerde kullanın..

hk066

hk066

Üye
deneyen var mı arkadaşlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hakan sen denesene...

emir4ewer

Üye
sertfika hatası diyor nasl yapcam

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
forumda opda dan nasıl sertifika alınacağı anlatılmış..opda diye aratırsan bulursun..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
v40 ta menü kin.scrool değildi bu program sayesinde menü de oldu sağol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın işe yarıyorsa ne mutlu bize..

burhan_N95

burhan_N95

Üye
kıyak tşkr

toligargala

toligargala

Üye
v40 ta mükemmel sonuç aldım herkesin kullanması gereken program harika oldu telefon gerçekten ...sağol nadır abi maxi cep te bir numaralı paylaşımcısın paylaştığın her şey kaliteli ..iyi varsın :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın iyi günlerde kullanın..

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar, buyurun hem orjinal yazı, hem de türkçesi.
Kendi yorumlarım koyu-italik yazılarla yazılmıştır(bu yazı gibi), diğer herşey orjinalin çevirisidir. Hatam olduysa söyleyin, düzeltmeye çalışırım.

Small aaplet from the Chineses, capable to change the main menu of the smart phone. Any there Gdesk and emulation. After installation, you receive instead of the main thing, the menu with kinetic scrolling вкладок. Besides there is a possibility to move labels a finger In difference from everyones previous, all works accurately and without brakes in both positions of the screen.

Çinlilerden akıllı telefonunuzun "anamenü"sünü değiştirebilen küçük bir uygulama. İşte Gdesk ile ana menü emulasyonu. Kurulumdan sonra anamenü yerine kinetik kaydırmalı- sekmeli bir menü yer almış olacak.Telefon ikonlarının yerlerini parmağınızla değiştirebilmenizin yanında diğer tüm uygulamalardan farklı olarak, herşey telefonda kilitlenmeye sebep olmadan telefonun hem yatay hem de dikey pozisyonunda çalışabiliyor.

Program work on smart phone Nokia N97 is visually shown on video and 5800 (test by myself). Except the menu there is a built in dispatcher of problems. In general the menu excellent, a jamb one – small squares above (instead of the Chinese hieroglyphs).

Programın Nokia N97 akıllı telefonunda çalışması vidyoda görsel olarak gösteriliyorve 5800 de çalışıyor(kendim test ettim). Menü dışında yerleşik bir sorun gönderici var(tam anlamadım burayı, sorun çıkarsa mail falan mı atabiliyoruz programlayan siteye?!!) . Genel olarak menü mükemmel, ufak bir sorun- hemen en üstte küçük kareler görünüyor(çince karakterler yerine).

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkür ederim niye çevirdin anlamadım?

Üst Alt