Yeni işlemci alıcam sizce ne olsun ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
Yeni işlemci alıcam sizce ne olsun ?
Selam arkadaşlar benım suan kullandıgım işlemci athlon 64 ve artık bu işlemci bana yetmiyor...istediğim fx serisi hangisini önerirsiniz ?(Video editlemeyle uğraşıcam o yüzden en az ısınan ve en iyi oc olan bi işlemci önerirseniz iyi olur:) )

futbol123

futbol123

Üye
Amd fx4100 işini görür
amd x3 460 da iyidir o/c oranı daha yüksektir
+ olarak win7 kurmalısın sistemine :)

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
neden xpyi her konuda kötülüyorsun :D neyse konudan şaşmayalım ben athlondan artık kurtulmak istiyorumda suanki anakar am3 ancak fx am3+ falan diyor o + işi bozmasın ?

futbol123

futbol123

Üye
neden xpyi her konuda kötülüyorsun :D neyse konudan şaşmayalım ben athlondan artık kurtulmak istiyorumda suanki anakar am3 ancak fx am3+ falan diyor o + işi bozmasın ?
senin sisteme yakışmıyor 3gb ramli ve ekran kartı iyi bir pc ye win7 gider.Ramin falan az olsaydı xp yi önerirdim tabiki :)
Anakartın modeli ne?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bence sıstem ıyı kullanmaya devam et.. :oke:

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
anakart foxconn a74ml-k sistem iyide bilmiyorum işlemciyide değiştiresim geldi bıkkınlık yaratıyor bende birazıcık bide günümüzdeki bi kaç oyunu açamıyor işlemci mw3 falan

---------- Eklendi @ 19:43:25 ---------- Yazıldı @ 19:41:34 ----------

+ hasan yakında bi işe gircem bir tanede laptop alacam oyun için onada yardımcı olursun değil mi ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
anakart foxconn a74ml-k sistem iyide bilmiyorum işlemciyide değiştiresim geldi bıkkınlık yaratıyor bende birazıcık bide günümüzdeki bi kaç oyunu açamıyor işlemci mw3 falan

---------- Eklendi @ 19:43:25 ---------- Yazıldı @ 19:41:34 ----------

+ hasan yakında bi işe gircem bir tanede laptop alacam oyun için onada yardımcı olursun değil mi ?

olurum olmasınada..
Parayı bırıktır saglam bır masaustu canavarı topla derım...

Islemcıde mw3 un acacak gucte merak etme... Ekran kartı yetmıyordur :oke:

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
:) masaüstü 1 tane var allaha şükür acıyor oyunları 2. bi masaüstünün kablolarına dayanamam boğarım o kablolarla kendimi bide arada sırada balkonda keyif sürmek için bi laptop alcam hayırlısıyla + ekran kartını kabul ediyor mw3 işlemcide çarpı işareti var.

Minimum: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 processor or betterYou Have: AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor
yazıyor

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yazsın sen bosver falasıyla yeter ıslemcı :oke:

2. Bir masustu degıl yaa...
sımdıkı masaustu pc yı satacaksın onun parasıyla bır tane keyıf yapmak ıcın NETBOOK alırsın..
Bırıkmıs paraylada yenı masaustu alırsın :oke:

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
hiç çekici bir fikir gelmedi sanki ne kadara gidecekde benim pc :) ayrıca evde tek ben kullanmıyorum diğerleri itiraz ederler o yüzden en iyisi ben parayı biriktirem direk bi dizüstü alam zaten kalan parayla bu pcye gerekli takviyeleri yaparım

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hiç çekici bir fikir gelmedi sanki ne kadara gidecekde benim pc :) ayrıca evde tek ben kullanmıyorum diğerleri itiraz ederler o yüzden en iyisi ben parayı biriktirem direk bi dizüstü alam zaten kalan parayla bu pcye gerekli takviyeleri yaparım

eskı sısteme yatırım yapmak yerıne yenısını almak en mantıklısıdır...
Alacagın netbook taş catlasın 500 lıra olur..
Zaten senın kasa 2. Elden eder heralde bu kadar..
Tam olarak parcaları yazar mısın ?

Ayrıca masustu pc ın performansı notebook vermez... 2000 lıralı notebooku 2000 lıralık masaustu 4 e katlar :oke:

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
Ya sistem şudur başkan bildiğimi yazıyorum

3 gb ram ddr2 400 mhz
Asus 1 gb 128 bit ekran kartı hd6670
80 gb barracuda 7200 rpm hdd
powerı bilmiyorum önceki konularda fotosu var bi bakıverirsin :)
birde takır tukur eden bi cd row var ama kafasına göre bi çalısıyor bi çalısmıyor ve bunları alana benden de polen hediye :D

netbooklarda düşük geliyor bana arkadaş bazen bi klasörü açana kadar canları cıkıyor meretlerin bi ara samsungun bi netbookunu kullandım kullanmaz olaydım dedim yani erkenden şarjları bitiyor ne biçim meretse :angry:

futbol123

futbol123

Üye
Ya sistem şudur başkan bildiğimi yazıyorum

3 gb ram ddr2 400 mhz
Asus 1 gb 128 bit ekran kartı hd6670
80 gb barracuda 7200 rpm hdd
powerı bilmiyorum önceki konularda fotosu var bi bakıverirsin :)
birde takır tukur eden bi cd row var ama kafasına göre bi çalısıyor bi çalısmıyor ve bunları alana benden de polen hediye :D

netbooklarda düşük geliyor bana arkadaş bazen bi klasörü açana kadar canları cıkıyor meretlerin bi ara samsungun bi netbookunu kullandım kullanmaz olaydım dedim yani erkenden şarjları bitiyor ne biçim meretse :angry:
ramlerin çok berbat değiştirmen lazım en az 800mhz ve 1066mhz ramler alman gerek pc ondan yavaş geliyor :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Tehlike ";4656280][COLOR="DarkRed' Alıntı:

ramlerin çok berbat değiştirmen lazım en az 800mhz ve 1066mhz ramler alman gerek pc ondan yavaş geliyor :)

ramler 800dur yaw..
400 çarpı 2 yapmamıstır...

Ddr2 en dusuk 533mhz degılmı yaw :allalla:
[/COLOR]

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
dur bakem :)
cpu z diyor ki dram : 456.0
fbs:dram 1:2

---------- Eklendi @ 23:14:12 ---------- Yazıldı @ 23:13:22 ----------

[QUOTE=" Tehlike ";4656280]
[/QUOTE]
bilgisayar bana hiç yavaş gelmiyor kiii jet mübarek eskiden bi oyuna alt f4 cekerdim bi çay koyup gelirdim anca acılırdı şimdi alt f4 internet saniyesinde :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tmm ramler 912mhz de :D

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
ben ne dersem 2 ye çarpın işte :D

---------- Eklendi @ 23:29:48 ---------- Yazıldı @ 23:17:32 ----------

ee ne diyosun ne kadar eder pc ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
harddısk 30 tl desek.
Ramler 50tl
ıslemcı 60 tl pekbır fıkrım yok araştırmak lazım ederını
anakart 40 desek
ekran kartını yeni. aldın aldıgın fıyattan 30 lıra düş anca :)
kasa power 50 lıra

toplayın hele kaç etti :ehe
valla mobılım sımdı aklımda kaldıgınca yazdım fıyatları..
Pıyasaya bakmak lazım :)

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
370 afyon dinarı etti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt