Yeni HD oyunlar ne zaman çıkacak ?

Sponsorlu Bağlantılar

vika39

Üye
    Konu Sahibi
Yeni HD oyunlar ne zaman çıkacak ?
bıktık artık aynı oyunlardan ya .s

Quaresma53

Quaresma53

Üye
aynen katiliyorum umarm yakinda gelir

mesut1979

Üye
slm,artik pek fazla oyun beklemeyin symbian icin zaman gectikce dahada azalacak oyunlar ve programlar.

----------Eklendi @ 01:31:25 ---------- Yazıldı @ 01:25:28 ----------

slm,artik pek fazla oyun beklemeyin symbian icin zaman gectikce dahada azalacak oyunlar ve programlar,nokia bütün programcilarini windowsa yönlendirecek.

SilentOne

SilentOne

Üye
belleye uygun oyunlar çıkacaktır belle gelince die tahmin ediyom :)

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
PriZm

PriZm

Üye
Belle gelince az da olsa uygulamalarda artış olacaktır.ama fazla birşey beklemeyin... Symbian artık arka planda kaldı.

aydnzara

Üye
Anna gelince oyun gelecek dediler,Anna'da hikaye oldu.Tek umut port etmek,oda zor zaten Belle'nin ne zaman geleceğide Meçhul...

cyber

cyber

Üye
9mm gelsin yeter

mesut1979

Üye
zor arkadaslar zor ilerleyen zamanlarda symbian dahada cöküse gececek,önümüzdeki senelerde nokia birkac wp7 programlarini symbian icinde cikaracak amac wp7 yi symbiancilara sevdirip yönlendirmek.

spartuas

spartuas

Üye
çıkmassa çıkmasın. Ama azda olsa çıkacaktır. Tek umudum iphone uygulamalarını symbiana portlamak :D

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen katılıyorum :)

vika39

Üye
    Konu Sahibi
inş portalayan olur

Lenneth

Üye
HD oyun konusunda pek beklentiniz olmasın derim. Nokia geliştiricileri WP7'ye yönlendiriyor.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
SilentOne

SilentOne

Üye
wp7 nin zaten geliştiricileri yokmuydu

Uruloki

Uruloki

Üye
N9 1 gb ve ram ile alakalı bir durum değil

aydnzara

Üye
Ben kaliteli sis oyunlarınada razıyım hd olmasada, yeterki çıksın

TheMadness

TheMadness

Üye
belle çıkınca gelecek.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
2012 başlarında Hd oyunlar başlar artık pes 2012 fifa 2012 manager 2012 falan

StigmatA

Üye
2012 başlarında Hd oyunlar başlar artık pes 2012 fifa 2012 manager 2012 falan

benimde kalbim böyle demek istiyor ama gerçekten hayal gibi görünüyor. nokia yı okadar seviyordumki ama inata soğutuyor kendinden. hatunu bi tarafı kırık samung galax mini aldım kendi n8 imi görünce kırasım geliyor allahtan kamerası var ama da bazen kurtarmaya yetmiyor. alet roket gibi benimkisi birşeyi açana kadar hanım oyunun ortasına gelicek nerdeyse.

Üst Alt