Faturasız Yeni hat sıkıntsı !

Sponsorlu Bağlantılar

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Yeni hat sıkıntsı !
Yeni türksel hat aldım bakın yeni ! İlk defa paket yapayım dedim 20 TL var içinde Yeni sosyal Paket yaptım 20mb Var içinde sınırsız face cart curt , 20mb Bitti İnternetim face felan girince Kontürden yedi yani Turkcell bana geçirdi 7 tl çöpe gitti Asla Turkcell tavsiye etmem Gdin Avea alın başınız rahat etsin Paketler felan fena Aveada Turkcelle bulaşmayın afedersiniz ama başımdan geçenleri anlattım Gençturkcell felan bahane göz boyama bundan 3 sene önce Wolf denen oyunda Gnctrkcll 2. Siydim bi el atmadılar Zatten şimdi oynamıyorum Öyle yani.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yeni türksel hat aldım bakın yeni ! İlk defa paket yapayım dedim 20 TL var içinde Yeni sosyal Paket yaptım 20mb Var içinde sınırsız face cart curt , 20mb Bitti İnternetim face felan girince Kontürden yedi yani Turkcell bana geçirdi 7 tl çöpe gitti Asla Turkcell tavsiye etmem Gdin Avea alın başınız rahat etsin Paketler felan fena Aveada Turkcelle bulaşmayın afedersiniz ama başımdan geçenleri anlattım Gençturkcell felan bahane göz boyama bundan 3 sene önce Wolf denen oyunda Gnctrkcll 2. Siydim bi el atmadılar Zatten şimdi oynamıyorum Öyle yani.
Facebook'a uygulamadan mı girdin yoksa tarayıcıdan mı? Yanlış hatırlamıyorsam uygulaması içindi.

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Facebook'a uygulamadan mı girdin yoksa tarayıcıdan mı? Yanlış hatırlamıyorsam uygulaması içindi.
Hem uyhulamadan denedim hemde normal internetten ikiside para yiyor :( Paketi iptal ettim

ilo53

ilo53

Üye
Başka operatördede aynı sorunu yaşardin emim ol sen facebook twittrr paketi almişsn başka opertorde avea veya vodafonede alsaydın tl bulduğu halde bitirir

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
katılmıyorum :(

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Senin yerinde olsam itiraz ederdim paramı geri isterdim.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bu tür paketlerde asla yan uygulama vs kullanmamak gerekir, aynı paketi kullanırken telefonun kendi tarayıcısını kullandım hep, 603

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Forumda açtığınız konuların başlıkları ve içeriği kurallar çerçevesinde olmasına özen gösterelim.

• Beğen
Tepkiler: Darqos
hsno7

hsno7

Üye
paket içeriğini daha dikkatli okuyunuz.

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Diablo Sana katılıyorumda Tren geçti paketi iptal ettim , Mesut abi aslında doğru söhlüyosunda syambian da Normal internette asla kasmadan gezinemem opera ile giriyorum , En iyisi Pttcell Sınırsız her ay internet 14 lira Al kafan rahat :)

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
normal internet değil m.facebookdan bahsediyoruz neden çünkü paketinden dolayı :) tarayıcı kasmıyor onda :)

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
pek sanmıyorum ondada yerdi kesin parayı Androide geçebilsek bi Symbiancıyız :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
o kadar Tl gittikten sonra ben olsam denerdim, ki olacaktı :)

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
:D öğrenciyiz Her zaman kontür çok girmiyo tele

Üst Alt