Yeni Hat Alacak Olsanız Tercihiz Ne Olurdu?

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni Hat Alacak Olsanız Tercihiz Ne Olurdu?

• Vodafone

Kullanılan: 21 42.9%
  • Turkcell

Kullanılan: 13 26.5%
  • Avea

Kullanılan: 15 30.6%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheCoMMaNDeR

Üye
Bedava sms için avea

dj_falcon

dj_falcon

Üye
vodafone bence abiler en guzeli oo kardes

armador24

armador24

Üye
bende türkcell var ama beni soyuyo vodafone alırdım

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
avea tabiki

djoguz55

djoguz55

Üye
ben telsim(vodafone)kullanıyom 1 yd 2 hafta file olmadı avea aldım öğrenci her ikiside avea da hoşuma giden 100 knt aldım hani ilk başta 75 mi 50 mi filan alıyoya bide bdv knt veriyo yani 100 knt varsa diyelim 75 aldı geri bdv olarak veriyo o güzel yarın turkcell alcam 5 ytl ye kismet olursa 3 hatlı olcam:D

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bise sorcam avea hattımda yeni aldım 100 kntlü hani 75 yd 50 alıyo ok aldı benden bdv knt vardı 9333 aradım knt bitti diyo bdv knt kullanmak için knt yükleyin diyoda ben arıyom msj atıyom tek bunlarıyapıyom int.girmeye çalıştığımda knt yok diyo:D bu nasıl bişe (çözmeyin sakın böle kalsın böle iyi:D beleş beleş harcıyom:D)

eses_nuri

eses_nuri

Üye
vodafone ve avea alırdım o anki en iyi kampanya hangisindeyse onu tercih ederdim

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
AveA olurdu...

emremafya

emremafya

Üye
evet
evet

Capkin35

Üye
Avea

akula

akula

Üye
bana kalsa alma derim bunların hepsi aynı haltı yiyor sana teklifim biras kötü olcak ama turkcellden şaşma hiçdegilse her yerde çekiyor:( turkcelldende konturlu hat al faturalının vergisi acayip ağır geliyo her ay

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
turkcell

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
vodafone bi çok konuda daa hesaplı vodafone tercih ederim

aloneathome

Üye
arkadaşlar, burda vodafone avea diyenlerin hepsi zamanında turkcell kullanmıyomuydu yani? turkcell memlekette açık ara önde. dünya şirketi haline geldi. hem turkcell gibi heryerde çeken başka bi hat varmı? avea mesela, full çekiyo görünüyo, aramaya geldimi sıra dı dıt dıt, nerymiş şebeke meşgull! pehh yiyim aklını. hem o kampanyalar hep göz boyama.eskiden avea 250-250 yüklersen her seferinde 5 kontör artırmalı hediye kontçr veriyodu, artık o da yok:( avea 500 yada 5000 sms veriyomuş, 5000 bitiren çok nadirdir. imkansıza yakındır. zaten bunlar hesaplar öyle yaparlar kampanyayı. bir abone ayda sevgilisi olsa bi kaç tane avealı ,2000 falan kullanır. gerisi laf şişirme yani. 532 en kralıdır.karizmadır. bankalar bile kredi verecek olurken, 532 duydumu daha rahat kredi veriyo:D gerisi boş yani

deliborazan

Üye
avea'dan şaşmam,zaten şaşıncada,tam şaşkına çeviriyorlar adamı tecrübe var işte :)))

gencbayraktarli

gencbayraktarli

Üye
turkcell kullanıyorum çokta memnunum şu sıralar nar kampanyası var ya
ama 3 operatörün hattı da var bendee

lliseli

lliseli

Üye
vodafone alırdım neden derseniz yengenizle 5 dk si 1 kontorden konusurdum:)

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
Kesinlikle vodafone olurdu tercihim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt