yeni hat alacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone la turkcell arasında kaldım. Ne yapsak ki kararsızım. :cnfsd:

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell kullananlar da yorum yazsa kafamda hangisine geçeceğim netleşecek. :cnfsd:

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Yazık ya bu kadar kişi bakıyor da bir cevabı çok görüyor ya çok sinir oluyorum. Bu üyeler bir cevap yazsa parmakları mı kopacak. :grrr:

dready112

dready112

Üye
Bana o bile çok :D Sms değişiyor bazen paket yaparım bazen yapmam. Dakika da aynı şekilde. Ama internet 250 mb gayet rahat yetiyor benim için.
kimse de dememiş ki, madem her şey yolunda, niye açtın bu başlığı ?
Yazık ya bu kadar kişi bakıyor da bir cevabı çok görüyor ya çok sinir oluyorum. Bu üyeler bir cevap yazsa parmakları mı kopacak. :grrr:
bu da cabası.

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Benim sorunum 250 mb değil operatörden memnun olmayışım. İlk mesajlara bakarsan anlarsın süper zeka arkadaşım. ;)

dready112

dready112

Üye
Benim sorunum 250 mb değil operatörden memnun olmayışım. İlk mesajlara bakarsan anlarsın süper zeka arkadaşım. ;)
kendinle çeliştiğinin farkında olman için daha ince bi açıklama yapmam gerekiyor sanırım.
sana hiç bir şeyin çok fazla lazım olmadığını yazıp da sorunum "operatör" demek nasıl bi kafa ? İsmini mi beğenmiyorsun ? Yazdığın mesajı bi oku bakalım, alıntı yaptığım. sms lazım olmuyo arada yapıyorum, dakika da aynı şekilde, internetle de sorunum yok. buraya cuk oturacak bi deyim geldi aklıma ama hakaret olarak algılanabilir diye yazmıyorum. :bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt