yeni gelen güncellemeler

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
nokia yi kötü yapan sadece uygulama eksikligi yoksa çok kaliteli telefon nokia samsung kullanan arkadaşlar HEP şikayetçi yok ram yetmiyor yok ses çıkışı iyi değil kasaları dandik kamerası nokia kadar iyi değil diyen arkadaşlarımız var nokia belle yi öldürdüğü zaman bende samsung s3 mini alacağım büyük ihtimal bu yaz alırım umarım pişman olmam işletim sistemi hariç çok güzel telefon c6 01 telefonun yapılışı çok kaliteli dayanıklı gerçekten.adam s3 almış ekran i kırılmış 5 yüz tele ekrana vermiş Ben olsam o teli kıracak ruh haline gelirim yuh yani demek lazım :D iphone parçası bile o kadar pahalı değil ya adam tel toptancısinda iphone 4 ekran ve dokunmatik e yetmiş tl verdi gözümün önünde :)

anlay

Üye
Arkadaşlar n8 ile görüntülü görüşme işini nasıl yapıyorsunuz,diğer telefonlarla.samsung v.s ile .bilen varmı ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Aldigimiz cihazlarin fiyatina gore gayet iyi telefonlar. Galaxy ace,wonder gibi cihazlara bakinca cok parlak bisey goremiyorum ki wonder gingerbread(2011 sanirsam) kullaniyor. One x aldim memnun degilim iphone almayi dusunuyorum ama nokia mi satmicam :)