mürteza16
Üye
Evet.İlginç![]()

Evet.İlginç![]()

1. Konu tamam ancak 2.hususta nexus 5 ayrica mi eklenecek ön eklere?İstediğim bazı şeyler var. @Ozan bir bakarsanız sevinirim.
1.Konu kilitlendiğinde gelen bildirimde ".... kitlendi" diye yazıyor. TDK'ye göre "kilitlendi." olması gerekir.
2.Samsung Nexus S - Nexus 5 CM11 - MaxiCep Bu konunun ön ekinin Nexus 5 olması gerekir, seçeneklerde yok. Önceden de rica etmiştim, görmemişsiniz sanırım.
@OzanBenim bir mesajım hem beğenilip hem de alıntı yapılınca bildirim gelmiyor.
1. Konu tamam ancak 2.hususta nexus 5 ayrica mi eklenecek ön eklere?

Evet, Nexus 5 diye bir seçenek yok.![]()
DuzeltildiProfil sayfasında "takip ettikleri", "takipçiler" , "profili gezenler" yazıları bir iki gün önce koyu sarı olmuştu. Deneme yapıyorsunuz sanmıştım ama sanırım kalıcı. Yazılar okunmuyor da söylemek istedim.@Ozan
Resmin url si bozuk oldugundan olabilir yeni proxy sisteminde bu sekilde oluyor ancak 1 gun sonra tekrar kontrol ediliyor eger o an kirik degilse gosterilir durumda oluyor@Ozan resimler x olarak gözüküyor duzelme olasılıgı varmı?
Resmin url si bozuk oldugundan olabilir yeni proxy sisteminde bu sekilde oluyor ancak 1 gun sonra tekrar kontrol ediliyor eger o an kirik degilse gosterilir durumda oluyor
Aynı sorun bendede mevcut tam yazdım seninkini gördümönceden görünenlerde görünmüyor özellikle google playdeki resim url lerimesela tapatalktan bakınca gorunuyor ama normal tarayıcıda x olarak görunuyorresmin url si
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız@Ozan sitedeki bazı linklere tıklayınca "invalid url" yazıyor ama link saglam kopyalayıp googleda acılabiliyor
örnekse konularda arkadaşların verdiği linkler
Youtube'ye erişim engellendi 27.03.2014 - MaxiCep
Hideninja VPN Pro v1.2 Türkçe - MaxiCep

Masaüstünde Resimler Gözükmüyor Ancak Tapatalk'da Gözüküyor. Neden Böyle ?
Az önce paylaştığım konuda resimler x olarak gözüktü hata yaptım sandım sonra tapatalktan baktım resim gözüküyorben soralı 1 hafta oldu ama cevap gelmedi hala google play resimleri x olarak görünüyor
@Ozan

Az önce paylaştığım konuda resimler x olarak gözüktü hata yaptım sandım sonra tapatalktan baktım resim gözüküyor![]()
Tamam birşey deniyordum düzelmis olmalı.@Ozan site de yine sayfa yüklenme sorunu var![]()
Yok düzelmediTamam birşey deniyordum düzelmis olmalı.