mürteza16
Üye
vbulletin varken tema seçme özelliği vardı. Orda var. Adı aklıma gelmedi.O hangi tema?![]()
![]()

vbulletin varken tema seçme özelliği vardı. Orda var. Adı aklıma gelmedi.O hangi tema?![]()
![]()

Xenforo'da Birden Çok Tema Mevcut Xenforo'yu başka bir forum sitesinde biraz bakmıştım fakat siteye sadece oyun indirmek için kayıt olmuştum , Xenforo'nun bu default teması yani Adminler İsterlerse Yeni Bir Tema Koyabilirler Seçmelivbulletin varken tema seçme özelliği vardı. Orda var. Adı aklıma gelmedi.![]()

bir önceki sayfada yazmış olduğum sorun ne zaman düzelirXenforo gibi yeni ve basarili bir teknoloji altyapisi uzerine zaten eski sevdiginiz gorunumu entegre etmeye alistik ana hatlariyla. O yuzden ideal olmus olmaliyabancilik ceken uyenin kaldigini dusunmuyorum

Xenforo gibi yeni ve basarili bir teknoloji altyapisi uzerine zaten eski sevdiginiz gorunumu entegre etmeye alistik ana hatlariyla. O yuzden ideal olmus olmaliyabancilik ceken uyenin kaldigini dusunmuyorum
@Ozan bey rica etsem cevap verecekmisiniz acaba![]()

cevaplar herhaldebanada rica edeyim cevap versin bende bekliyorum![]()

Düzeltildi tesekkurler bildirim için.symbian^3 temalar ve sistem modlama bölümün de konular gözükmüyor @Ozan
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu an tek yol konuya girdikten sonra konuyu izleme baglantısına tıklamak üst köşedeki ancak ilerleyen zamanlarda daha pratik yönetim olayları muhakkak olacaktırabone oldumuz konular listesine konulardaki abonilikleri kaldırabilmek için konu başlıklarına bir secenek eklenebilirmi?
@Ozan
vsBana sorarsanız, daha sade hali daha iyiydi. Yani bundan bir önceki. Ha, yabancılık çekmiyorum. Göz alışıyor, sonuçta.
Sevgi göreceli işte herkesi memnun etmek her zaman heryerde zordur zaten, sizi anlıyorumben hala eski halini seviyorum bu halini hiç sevmiyorum sırf görmemek için genelde tapatalk kulanıyorum

teşekkürlerDüzeltildi tesekkurler bildirim için.
Şu an tek yol konuya girdikten sonra konuyu izleme baglantısına tıklamak üst köşedeki ancak ilerleyen zamanlarda daha pratik yönetim olayları muhakkak olacaktır

Google ROM - MaxiCeptamam güzel ama gerçekten kullanışlı değil konu açmadan konu açmaya giriyorum masaüstünden gerisi fu ll tapatalk