0MG90
Üye
Tamam bulayım onu bende deneyeyim giriş yapmayı.Sonucta androidte kullaniliyor eger site ile ilgili bir sorun varsa duzeltilmeli.
Facebooka giris yapabiliyorum yani![]()
Tamam bulayım onu bende deneyeyim giriş yapmayı.Sonucta androidte kullaniliyor eger site ile ilgili bir sorun varsa duzeltilmeli.
sorun neydi ben bugün o tarayıcıyı indirdim tüm sitelere maxicep dahil sorunsuz girdimSonucta androidte kullaniliyor eger site ile ilgili bir sorun varsa duzeltilmeli.

Uye girisi yapmiyorsorun neydi ben bugün o tarayıcıyı indirdim tüm sitelere maxicep dahil sorunsuz girdim![]()
Android sürümü istiyormuş, benimki desteklemiyor. Yarın rom atınca cihaza deneyeceğim.Nokia Browser - MaxiCep
Bunu kullanıp giriş yapmayı dener misiniz diğer Android kullanıcıları ? @0MG90 deneyebilir misin?
Nokia Browser - MaxiCep
Bunu kullanıp giriş yapmayı dener misiniz diğer Android kullanıcıları ? @0MG90 deneyebilir misin?
Simdi şifre yazıp giriş tiklayinca tarayici bu islemi ayri bir sekmeye taşıyor sorun bundan kaynaklanabilimi?
Nokia Browser - MaxiCep
Yükledim giriş yaptım mobil sürüm ile daha sonra sorunsuz masaüstü sürüme geçtim.
Hayır normal giriş yaptı aynı sayfadasendede yeni eklentiyea geciş yapıyormu, konulara girerken yada uye girişi yaptıgında
Hayır normal giriş yaptı aynı sayfada

videosunu çektim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mobil sürümü seçip giriş yapın?Mobil sürümü seçip giriş yapın?
eklenti sayısına baktınmı 6 oldu heraldeArkadaş görmemiş.ikisiylede yaptım videoda gorunmuyormu![]()

Çok garip bende girdiikisiylede yaptım videoda gorunmuyormueklenti sayısına baktınmı 6 oldu heralde
Tarayıcı sorunlu benceBen mobil temayı seçemiyorum mobili seçince sayfa yenileniyor tekrar masaüstü temaya dönüyor![]()
Çok garip bende girdiTarayıcı sorunlu bence

Tamam mobil seçilitarayıcının ayarlarından dekstop yada pc görünümü seciliyse mobil sec duzelir

Maxicep foruma girince mobil tema açıldı normal giriş yaptım.tarayıcının ayarlarından dekstop yada pc görünümü seciliyse mobil sec duzelir
sen nasıl giriş yaptın bana özel bir durummu acaba![]()
Maxicep foruma girince mobil tema açıldı normal giriş yaptım.
Tamam mobil seçili![]()