Opera da ne olmuyor anlamadım ?Normal tarayıcıda oldu ama Opera da olmuyor![]()
Opera da ne olmuyor anlamadım ?
Yok tam olarak öyle devil ben mobil temaya geçiş yapamıyorumMasaustune gecis yapamiyormus arkadas.
Onceki sayfada Benim koydugum vidoya baktinizmi?
Ben masaüstü ve mobil temaya geçebiliyorum.Yok tam olarak öyle devil ben mobil temaya geçiş yapamıyorum
Desktop PC den veya desktop pc tarayıcısı olarak görünen yazılımlardan mobile geçiş yapamazsınız.Yok tam olarak öyle devil ben mobil temaya geçiş yapamıyorum
Eskisi güzeldi.Önceden Nasıldı Forum Teması Bilemem Fakat Bu Forum Teması Benim Çok Hoşuma Gitti![]()

Bence bu daha iyiEskisi güzeldi.![]()

Ben xenfero'dan önceki tema güzel demiştim.Xenforo ya yeni geçiş yapıldığında berbattı.Mynet in 10 yıl önce ki temasına benziyordu.
Şu an çok güzel
Bence bu daha iyi![]()

mürteza galiba eski temada güzeldi demek istemişXenforo ya yeni geçiş yapıldığında berbattı.Mynet in 10 yıl önce ki temasına benziyordu.
Şu an çok güzel
Bence bu daha iyi![]()

Xenforo Vbulletin'den daha iyiBen xenfero'dan önceki tema güzel demiştim.![]()

Mürtaze değil Mürtezamürtaze galiba eski temada güzeldi demek istemiş![]()

vbulletin'i biliyorum başka forumlarda görmüştüm ve gerçekten eskimiş bir tema. Zaten eskimese niye o kadar xenforoya geçmekle uğraşırlardı kiXenforo Vbulletin'den daha iyi
Zaten öyle olmasa hiç geçiş yapılmazdı diye düşünüyorum![]()
Mürtaze değil Mürteza![]()

Bir tane tema vardı. Vbulletin değil. Diğer tema. Ben onu kastetmiştim.Xenforo Vbulletin'den daha iyi
Zaten öyle olmasa hiç geçiş yapılmazdı diye düşünüyorum
Mürtaze değil Mürteza![]()
O hangi tema?Bir tane tema vardı. Vbulletin değil. Diğer tema. Ben onu kastetmiştim.