Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihaz s4 Mercury browser test

yaren_dede

yaren_dede

Üye
@Eaglebunker
tarayici ayarindan varsayilan secince mobil gorunuyor android secince nexus cikiyorCihaza nokianin tarayicisini yukledim ama siteye uye girisi yapilamiyor sorun ne olabilir acaba @Ozan

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Nereye basınca bu hatayı alıyorsunuz?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Cihazların gösterim özelligi geliştirilecek, hedef tüm cihazları tanıyan bir sistem. Samsung S4 ile gönderildi gibi.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Uye girisi yapmaya calisinca sadece bu tarayiciya ozgu birseySifreyi yazip gonder deyince bu hata cikiyor
1. Sanırım mobil temadan deniyorsun?
2. Giriş linki sağ üstte tıkladıgında, gelen sayfada kullanıcı adı ve sifreni dogru sekilde yazıp giriş e basıyorsun degil mi ?
3. Nasıl bir hata çıkıyor göremedim tam

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Cihazların gösterim özelligi geliştirilecek, hedef tüm cihazları tanıyan bir sistem. Samsung S4 ile gönderildi gibi.
Tapatalk tan atılan mesajların cihazını gösterecek mi? :hmmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
1. Sanırım mobil temadan deniyorsun?
2. Giriş linki sağ üstte tıkladıgında, gelen sayfada kullanıcı adı ve sifreni dogru sekilde yazıp giriş e basıyorsun degil mi ?
3. Nasıl bir hata çıkıyor göremedim tam
Mobil ve normal temada bu hatayi veriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
bunda hic giris yapmiyor hep hata veriyor
Misafirken, sitenin üstündeki giriş yap / kayıt ol butonuna basınca mı bu uyarı geliyor onu da izah edersen tam anlamıs olacağım ? Nereye tıklayıp ne yazdıgın ve ne yaptıgından sonra bu oluyor.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Misafirken, sitenin üstündeki giriş yap / kayıt ol butonuna basınca mı bu uyarı geliyor onu da izah edersen tam anlamıs olacağım ? Nereye tıklayıp ne yazdıgın ve ne yaptıgından sonra bu oluyor.
Sifre yazip onaylayinca bu sayfa aciliyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
O tarayıcı Nokia X den port edildiyse sorunludur belki. Diğer tarayıcılar sorunsuz çünkü.
Sonucta androidte kullaniliyor eger site ile ilgili bir sorun varsa duzeltilmeli.
Facebooka giris yapabiliyorum yani :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Üst Alt