Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Zor da olsa şu anda sadece bizim tarafımızdan erişilebilir durumda ancak normal şartlarda dışarıdan erişim mümkün degil

Murat Alper

Murat Alper

Üye
mrb admin kim acaba bildirimler gelmiyor bildirim seçenekleri kısmına

Murat Alper

Murat Alper

Üye
yoo kapamadım

marist

marist

Üye
Alla alla neden gelmiyor o zaman. Sen verdiğim linkten bak tikler işaretli mi diye.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
evet baktım işaretli sadece yazığım konuya başkasının bildirimlerini göremiyordum konuda yazıyordu başkasının yani başkası cvp yazmış bildirim gelmiyordu simdi geliyor

marist

marist

Üye
evet baktım işaretli sadece yazığım konuya başkasının bildirimlerini göremiyordum konuda yazıyordu başkasının yani başkası cvp yazmış bildirim gelmiyordu simdi geliyor

O zaman konu izlenmesi yoktur ondan gelmiyordur. Yani konunun sağ üst köşesinde Konuyu izle butonu.

Invoke

Invoke

Üye
Bir öneri de bulunacaktım: "Sağ tarafta 'yeni cevaplar' ve 'yeni konular' bölümleri varya... Orada gereksizlere açılan konular çıkmasa" Nasıl olur? Böyle bir şey mümkün mü ? Mantıklı olmaz mı?..

Teşekkürler.

Enes

Enes

Üye
Bir öneri de bulunacaktım: "Sağ tarafta 'yeni cevaplar' ve 'yeni konular' bölümleri varya... Orada gereksizlere açılan konular çıkmasa" Nasıl olur? Böyle bir şey mümkün mü ? Mantıklı olmaz mı?..

Teşekkürler.
bir önceki tema varken de birçok kez söylenmişti bu sanırım.

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Enes
Enes

Enes

Üye
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: cyborg78
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
mozilla firefox kullanmaya başladım fare tekerleğini döndürünce sayfada sürekli bir donma yaşıyorum diğer sitelerde olmuyor acaba temayla ilişkili bir durum olabilir mi veya reklamlarla,yoksa benim pc de mi sorun var firefox kullanan varsa bilgilendirebilir mi ?

cyborg78

cyborg78

Üye
firefox tarayıcıdan yazıyorum şuan, gayet iyi gibi duruyo ama bazen dediğin donma, yavaşlama bende'de oluyo mesela facede sorunlu çok bende, genelde google chrome kullanırım bende hem sitelerde, forumlarda isim, parola girme gibi sorun olmuyo, firefox'ta da giriş sorunu yok ama bi türlü hızlı olarak geliştirilemedi gibi bence bu firefoxun hızı.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
firefox tarayıcıdan yazıyorum şuan, gayet iyi gibi duruyo ama bazen dediğin donma, yavaşlama bende'de oluyo mesela facede sorunlu çok bende, genelde google chrome kullanırım bende hem sitelerde, forumlarda isim, parola girme gibi sorun olmuyo, firefox'ta da giriş sorunu yok ama bi türlü hızlı olarak geliştirilemedi gibi bence bu firefoxun hızı.
:hmmm neyse ben firefox ile deneme amaçlı bir gezinti yapmıştım :) crome ile devam

• Beğen

respection123

Üye
Ya bu rutbelere Bi tema atsalar düz yazı belli ettirmiyor kendini :)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Ya bu rutbelere Bi tema atsalar düz yazı belli ettirmiyor kendini :)

Bence klasik ve dandik, yıldızlar güzel durmuyor(eski temadakinden daha iyi bence, şuanki yalın hali...), hatta mümkünse askeri rütbe değil de ne biliyim kendimize has bir şey uydurabiliriz...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Anasayfanın yeni hali muhteşem olmuş, Tam maxicep'e yakışır şekilde. Ellerinize sağlık arkadaşlar..

:alkis

• Beğen
Tepkiler: Ozan

Üst Alt