.

o zaten mevcut mesela site hakkındaya gir orada forumları okundu olarak işaretle yazan yere tıkla seçenek çıkacak site hakkında veya tüm forum diye site hakkındayı seçersen sadece o okunmuş olur.Eski sitede forum izleme istemiştim şimdi farkettim yapılmış bile çooook.
Ve son bi ricam ''tüm forumu okunmuş kabul et'' butonunun yanına veya içine alt forumlara özel okunmuş olarak kabul et butonu. Örneğin; Site Hakkında bölümünde okunmamış konular var ama Notebook-Netbook konusundada okunmamış konu var, ben bütün konular yerine sadece Site Hakkında'yı okunmuş kabul etmek istiyorum. Sizce nasıl olur?![]()
![]()
o zaten mevcut mesela site hakkındaya gir orada forumları okundu olarak işaretle yazan yere tıkla seçenek çıkacak site hakkında veya tüm forum diye site hakkındayı seçersen sadece o okunmuş olur.

Sony Ericsson bölümünün adını, Sony mi yapsak? Ericsson mu kaldı 2yıl da geçti üzerinden.
Saygılar![]()
Mesaj düzenleyemiyorum.
Tıklıyorum sayfa yenileniyor, loading simgesi geliyor. Bütün scriptlerin yüklenmesini falanda bekliyorum ama olmuyor.

Opera mini'den giriyorum. Çerezlerl siliyorum ama olmuyor.Tarayıcıyı kapatıp, tarayıcı temizliğ yapıp tekrar açarmısınız.
Tarayıcıyı kapat, aç![]()
OlmuyorTarayıcıyı kapat, aç![]()
ben opera mobil de düzenle butonunu yeni sekme de açıyorum ve ancak o şekilde düzenleniyor![]()
Bende denedim oldu. 
ben opera mobil de düzenle butonunu yeni sekme de açıyorum ve ancak o şekilde düzenleniyor![]()

Eski halinde mesaj gönderemiyordum. Metin düzenleyici kilitleniyorsu bende. İyi ki yenilendi. Darısı portalın başına.Bazen bende de oluyor, cevapla diyorsun gitmiyor filan takılıyor. Tarayıcı kapatıp açıyorum ccleaner kullanıyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor, neden bilemiyorum. Ama forumun eski halinde sürekli başıma gelirdi, artık yok denecek kadar az.