Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
Bazen mesajı beğene tıkladığımız zaman hemen beğeniyor ama bazen beğenilsin mi? Diye soruyor. Bu neye göre değişiyor?

• Beğen
Tepkiler: arslanla

coldblood16

Üye
hoş bi görünümü olmuş yalnız c6-01 telefonda biraz kasma oluyor.

smsms

Üye
Bence Eski Forum daha iyiydi . Niye Sebeb şu ki Sayfa açılma süresi uzun sayfayı aşağıya çektikçe zorlanma oluyor . Kaç pc girdim durum aynı , Beyaz renk göz alıyor arka plan yerleştirin biraz agırlaşsın ayrıca , Çıkış girişleri görünür hale gelmeli. Genede hayırlısı olsun .

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Yeni fark ettim konulara kimlerin olduğu eklenmiş iyi oldu :-)

Uhops

Uhops

Üye
Eski sitede forum izleme istemiştim şimdi farkettim yapılmış bile çooook :tşk:.

Ve son bi ricam ''tüm forumu okunmuş kabul et'' butonunun yanına veya içine alt forumlara özel okunmuş olarak kabul et butonu. Örneğin; Site Hakkında bölümünde okunmamış konular var ama Notebook-Netbook konusundada okunmamış konu var, ben bütün konular yerine sadece Site Hakkında'yı okunmuş kabul etmek istiyorum. Sizce nasıl olur? :) :maxicep:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Eski sitede forum izleme istemiştim şimdi farkettim yapılmış bile çooook :tşk:.

Ve son bi ricam ''tüm forumu okunmuş kabul et'' butonunun yanına veya içine alt forumlara özel okunmuş olarak kabul et butonu. Örneğin; Site Hakkında bölümünde okunmamış konular var ama Notebook-Netbook konusundada okunmamış konu var, ben bütün konular yerine sadece Site Hakkında'yı okunmuş kabul etmek istiyorum. Sizce nasıl olur? :) :maxicep:
o zaten mevcut mesela site hakkındaya gir orada forumları okundu olarak işaretle yazan yere tıkla seçenek çıkacak site hakkında veya tüm forum diye site hakkındayı seçersen sadece o okunmuş olur.

• Beğen
Tepkiler: Ozan
Uhops

Uhops

Üye
o zaten mevcut mesela site hakkındaya gir orada forumları okundu olarak işaretle yazan yere tıkla seçenek çıkacak site hakkında veya tüm forum diye site hakkındayı seçersen sadece o okunmuş olur.
:heyo2: :heyo2: :tşk:

Invoke

Invoke

Üye
Sony Ericsson bölümünün adını, Sony mi yapsak? Ericsson mu kaldı 2yıl da geçti üzerinden.
Saygılar :)

• Beğen
Tepkiler: HighCore ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
  • Beğen
Tepkiler: HighCore ve Invoke
Murat Alper

Murat Alper

Üye
yeni smileyler eklenirse foruma daha güzel olur biraz daha çoğalsın smileyler

Uhops

Uhops

Üye
Mesaj düzenleyemiyorum.
Tıklıyorum sayfa yenileniyor, loading simgesi geliyor. Bütün scriptlerin yüklenmesini falanda bekliyorum ama olmuyor.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Tarayıcıyı kapatıp, tarayıcı temizliğ yapıp tekrar açarmısınız.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
bende mini de konu ve mesajlarımı düzenleyemiyorum sadece minide değil kendi tarayıcısı ve mobilede olmuyor

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
ben opera mobil de düzenle butonunu yeni sekme de açıyorum ve ancak o şekilde düzenleniyor :)

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
Uhops

Uhops

Üye
Tarayıcıyı kapatıp, tarayıcı temizliğ yapıp tekrar açarmısınız.
Opera mini'den giriyorum. Çerezlerl siliyorum ama olmuyor.
Tarayıcıyı kapat, aç :D
Tarayıcıyı kapat, aç :D
Olmuyor :(
ben opera mobil de düzenle butonunu yeni sekme de açıyorum ve ancak o şekilde düzenleniyor :)
:tşk: Bende denedim oldu. :tşk:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Invoke

Invoke

Üye
Bazen bende de oluyor, cevapla diyorsun gitmiyor filan takılıyor. Tarayıcı kapatıp açıyorum ccleaner kullanıyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor, neden bilemiyorum. Ama forumun eski halinde sürekli başıma gelirdi, artık yok denecek kadar az.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
yeni sekme hepsinde işe yarıyor :tşk:

Uhops

Uhops

Üye
Bazen bende de oluyor, cevapla diyorsun gitmiyor filan takılıyor. Tarayıcı kapatıp açıyorum ccleaner kullanıyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor, neden bilemiyorum. Ama forumun eski halinde sürekli başıma gelirdi, artık yok denecek kadar az.
Eski halinde mesaj gönderemiyordum. Metin düzenleyici kilitleniyorsu bende. İyi ki yenilendi. Darısı portalın başına.

Üst Alt