Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
Online ve offline yazısı yerine nokta geldi. Sadece mobil için değil yani. Bence böyle daha iyi duruyor.
Fark ettim ama yazı yazı yazınca daha güzeldi.(online offline) bu mobillerden veri tasarrufu için mi kalktı.

arslanla

arslanla

Üye
mobildeki reklamlar kaldırılsa iyi olur...cevap yazıyorum cevaplaya bastığımda sayfa yenileniyor ama mesajım yok ancak sayfayı yenileyince çıkıyor ortaya...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
forum eski haline göre güzel olmuş bazı sorunlar düzelmiş. Yuvarlağın sürekli dönmesi sorunu düzelmiş teşekkürler ama bu sefer de beğeniye basıyorum beğenenler arasında nickim çıkmıyor...
Telefonun tarayıcısı engelliyor olabilir scripti, normalde begen dediginiz an begeniyor zaten mesajı. Ancak sayfa yenilemeye gerek kalmadan gösterimi için javascript calisiyor
Tamam altaki değişikleri kaydetmediğim için olmuş, online veya offline yazısı daha güzeldi ama gitmiş(mobiller içn heralde :)) Ve bugün asha 303 telefonun kendi tarayıcı ile sitenin anasayfasına 7-8 saniyede girdim.(wi-fi belki yavaştır daha hızlıda olabilir) Ve son olarak önceden yazdığımız mesajı silebiliyorduk o gitmiş galiba işe yarıyordu bazen.
Mesaj silme özelliğini kapattık evet zaten daha önceki forumda da kapalıydı üyelerin mesaj silmesini istemiyoruz.
Online ve offline yazısı yerine nokta geldi. Sadece mobil için değil yani. Bence böyle daha iyi duruyor.
Daha iyi olması için bu sekilde yaptım, yazı daha kalabalık gösteriyordu .

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, arslanla, ANIL ve 1 kişi daha
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Birkaç ay giremedim neler neler olmuş böyle :D sayın adminim bence böyle gayet güzel olmuş daha görsel ve güzel olmuş. Emeğinize elinize sağlık :D

• Beğen
Tepkiler: CABBAR, Buğra, arslanla ve 1 kişi daha
CABBAR

CABBAR

Üye
Şikayet takibi var mı bu yeni forum yazılımında ? @Ozan @Nextman

• Beğen
Tepkiler: Dede ve asigsasi
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şikayet takibi var mı bu yeni forum yazılımında ? @Ozan @Nextman
Daha önce defalarca söylediğim gibi, şu an için yok ilerleyen zamanlarda bildirim desteğiyle olabilir .. @CABBAR

• Beğen
Tepkiler: Dede, CABBAR ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Daha önce defalarca söylediğim gibi, şu an için yok ilerleyen zamanlarda bildirim desteğiyle olabilir .. @CABBAR
bir sayfadaki mesaj sayısını 10 yapabilirmiyiz.
biraz daha hıza katkısı olur :) @Ozan

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: arslanla ve CABBAR

crayz88

Üye
@Ozan senin için bir tema düzenleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Buğra, asigsasi ve arslanla
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Bir küçük ve iki büyük reklam var bu iki búyük reklamdan biri konu cevaplama panelinin altına alınamaz mı veya sayfadaki en son cevabın içine koyulamaz mı üçü aynı yerde göze batıyor @Ozan

• Beğen
Tepkiler: arslanla
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Opera / Nokia performans durumu nasil arkadaslar ?

• Beğen
Tepkiler: arslanla, asigsasi ve Buğra
cyborg78

cyborg78

Üye
Nokia N8 - opera mini / wi-fi ile fena sayılmaz, bazen sol üstteki dalganın dönmesi uzuyo , öyle olunca alttaki çarpıya basın sonra girceğiniz linke tıklayın giriyo ;)

asigsasi

asigsasi

Üye
gün ortalarında sayfa hemen doluyor du şimdi yine eskisi gibi olmuş yuvarlak dönüp duruyor opera mobil ile

FFeLaKeTTR

FFeLaKeTTR

Üye
keşke eskisi gibi kalsaydı ama neyse buna da alışırız.

• Beğen
Tepkiler: arslanla
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
gün ortalarında sayfa hemen doluyor du şimdi yine eskisi gibi olmuş yuvarlak dönüp duruyor opera mobil ile
Sayfa dolmayı tekrar tekrar dener misiniz? Devamlı yapmıyor benim testlerime göre ?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Buğra
asigsasi

asigsasi

Üye
Sayfa dolmayı tekrar tekrar dener misiniz? Devamlı yapmıyor benim testlerime göre ?
şu an yapmıyor teşekkürler :) sadece forum ana sayfada biraz takılıyor :) konularda ki mesaj sayısı 20 bunu 10 a düşürsen daha da hızlı olur :) @Ozan

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve arslanla
arslanla

arslanla

Üye
evet ya yorum sayıları düşürülürse hem daha düzenli olur hem de çok kasmaz bu konuda bişey yapılabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Üst Alt