dün bende girip hiçbirşey yapamıyordum bugün düzelmişTelefondan giremiyorum neden ?![]()
symbian için biraz daha stabil hale getirilirse çok çok daha iyi olur mobil den girenler de reklam gözükmese ikonlar biraz daha ufak gözükse şu eklenti alanı da konuyu açtıktan sonra kocaman gözüküyor o biraz daha küçültülse gibi 
Hepsi olacak inşallahdün bende girip hiçbirşey yapamıyordum bugün düzelmişsymbian için biraz daha stabil hale getirilirse çok çok daha iyi olur mobil den girenler de reklam gözükmese ikonlar biraz daha ufak gözükse şu eklenti alanı da konuyu açtıktan sonra kocaman gözüküyor o biraz daha küçültülse gibi
![]()
inşallah dedeHepsi olacak inşallah![]()

Dün bende mobilden giremedim uyuz oldum ama belli etmediminşallah dede![]()

opera mini de sürekli sayfayı yeni sekme de açmak gerekiyor

o zaman fazla post kasma olurdu.şu mesajlar birleştirildi aynı eklenti hani kalkmıştı![]()
eski sürüm gelemez gelmezdebana göre eskisi daha kullanışlıydı şimdikini pek beğenmedim mobil sürümler için eski sürümü eski skin'ide ekler misiniz?

bende soğudum ama maxicep sayesinde değil gereksiz üyelerin çoğalmasından üye alımı kapatılmalıMaxicepe Teşekkürler yeni forum sayesinde maxicepten soğuyup sosyal hayata yonlendim
Bu yorumu bile tapatalktan yazıyorum : D