Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

-efşan

-efşan

Üye
Güzel olmuş; elinize sağlık.

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Telefondan giremiyorum neden ? :(

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve asigsasi
arslanla

arslanla

Üye
telefondan girilmiyordu şimdi düzeldi noluyor siteye ya dns muhabbeti dönüyor ama...:hmmm:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Telefondan giremiyorum neden ? :(
dün bende girip hiçbirşey yapamıyordum bugün düzelmiş :) symbian için biraz daha stabil hale getirilirse çok çok daha iyi olur mobil den girenler de reklam gözükmese ikonlar biraz daha ufak gözükse şu eklenti alanı da konuyu açtıktan sonra kocaman gözüküyor o biraz daha küçültülse gibi :)

• Beğen
Tepkiler: arslanla
KayraBey

KayraBey

Üye
dün bende girip hiçbirşey yapamıyordum bugün düzelmiş :) symbian için biraz daha stabil hale getirilirse çok çok daha iyi olur mobil den girenler de reklam gözükmese ikonlar biraz daha ufak gözükse şu eklenti alanı da konuyu açtıktan sonra kocaman gözüküyor o biraz daha küçültülse gibi :)
Hepsi olacak inşallah ;)

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
10 dk önce opera mini süper di

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
opera mini de sürekli sayfayı yeni sekme de açmak gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Kayahan14
asigsasi

asigsasi

Üye
aynen dostum mühim olan opera mobil yukarıda bi mesajda eksikleri veya gerekli olacak şeyleri yazdım :)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, arslanla ve yaren_dede
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bende opera mini yi sırf kota sıkıntısı için kullanıyorum

• Beğen
cyborg78

cyborg78

Üye
n8 de opera mini 7.1 ile hızlı, mobil ağır bi browser opesanın düzenlenmesi lazım. Ayrıca giriş yapıyosda, çıkış yapamıoz bende çerezleri siliyom al sana çıkış .d
hey gidi hey nerde eski forum, rahmetli oldu gitti.

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve asigsasi
Akıncı

Akıncı

Üye
xenforo vbulltein e göre iyidir :oke:en çok merak ettiğim hangi temayı şeçeceğiniz azcık ipucu alsam :p

• Beğen
Tepkiler: Buğra
AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
şu mesajlar birleştirildi aynı eklenti hani kalkmıştı :dover:

exp_l0it

exp_l0it

Üye
bana göre eskisi daha kullanışlıydı şimdikini pek beğenmedim mobil sürümler için eski sürümü eski skin'ide ekler misiniz?

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
Maxicepe Teşekkürler yeni forum sayesinde maxicepten soğuyup sosyal hayata yonlendim :ehe
Bu yorumu bile tapatalktan yazıyorum : D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, Dede ve asigsasi
Akıncı

Akıncı

Üye
Maxicepe Teşekkürler yeni forum sayesinde maxicepten soğuyup sosyal hayata yonlendim :ehe
Bu yorumu bile tapatalktan yazıyorum : D
bende soğudum ama maxicep sayesinde değil gereksiz üyelerin çoğalmasından üye alımı kapatılmalı

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve codblackops2

Üst Alt