Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

hizan

hizan

Üye
Niye giremiyorsun.

erko merko

erko merko

Üye
Eski temaya benzer bir tema yapın lütfen

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tapatalk a giremeyen üyeler, Maxicep i kaldırıp tekrar tanımlasınlar Tapatalk a zira yazılım değiştiği için android de sanırım gerekiyor, iOS direkt tanıdı. @-qarapapaq-

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Tapatalk a giremeyen üyeler, Maxicep i kaldırıp tekrar tanımlasınlar Tapatalk a zira yazılım değiştiği için android de sanırım gerekiyor, iOS direkt tanıdı. @-qarapapaq-

Tamamdır, girdim şimdi. :D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bende de sorun çıkarmadan tanıdı. Sorun bazı telefonda geçiyon sanırım, muhtemelen ön tanımlı bilgilerdendir.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
maxicep ana sayfaya giriş yapmaya çalışınca "file not found" hatası alıyorum, bu sorun sadece bende mi, yoksa aynı sorunu başka yaşayan var mı?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Portal forumla endekre çalışmayabilir, portala daha el atılmadığı için orada sorunlar olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
arslanla

arslanla

Üye
dün sorun yoktu opera minide ama bugün sol üst köşede sürekli dönüyor sanki bişey yükleniyormuş gibi ama site tamamen yüklendi reklamlar da kaldırılmış mobilden acaba neyi yüklemeye çalışıyor bu opera bu sorun başka symbianlarda da var mı şuan?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
ANIL

ANIL

Admin
dün sorun yoktu opera minide ama bugün sol üst köşede sürekli dönüyor sanki bişey yükleniyormuş gibi ama site tamamen yüklendi reklamlar da kaldırılmış mobilden acaba neyi yüklemeye çalışıyor bu opera bu sorun başka symbianlarda da var mı şuan?

Geçmişi vs temizleyip tekrar deneyin.

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlar konu resmen sohbet yerine dönmüş. Lütfen sadece sıkıntıları dile getirin. Ama önce konuyu mutlaka okuyun. Bilindik bir eksikliği 50 kere yazmanın bir anlamı yok.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe, Invoke, -Akıncı ve 1 kişi daha
t730sh

t730sh

Üye
Sitenin üst kısmına son 10, yazılan mesaj, açılan konu eklense iyi olmaz mı sizcede?

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Invoke

Invoke

Üye
Hidayet abi yeni gördüm ya k.bakma :D
Bende de fail not found diyor.
----------

Bir de arkadaşlar, her mesaj attığım konuyu takip edip bildirim gelmesin, ben seçeyim daha güzel olmaz mı? Bunun ayarı var mı? Göremedim de...

ByKroniqS

ByKroniqS

Üye
Eskisinden daha iyi olmuş daha kullanışlı

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Üst Alt